Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Thomas Heaven / Nash Marshall / Travis Walker / Jayvee Gardner)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(16)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Şuanda bir birliğe üyeyim ve o birlikten çıkıcam kendime yeni bir rol çevirmek için yeni bir birlik açıcam, roller barda olucak zamanla bar gelişicek ve daha güzel roller olucak bundan emin olabilirsiniz.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:( 7 gün 10 saat aktifim.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(

):2.02:İşyeri adı:(WİNSTON BAR)
2.03:İşyeri tipi:(Bar/Cafe)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim siyahi bir erkek ve bazen iş konuları hakkında sinirlenebilen birisi gerektiğinde herkese yardım etmek isteyen bir karakter.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Buraya barımı açmak istiyorum nedeni kendime barımın onunde bir birlik açıcam ve orada güzel roller çevireceğimize çok eminim barımızı hergün aktif tutucaz ve rollerimizi barda yapıcaz barı açma sebebim başka bir insanlarla rol yaparak eğlenmek ve onlarında farkı birşeyler gormesi çok güzel farklı bir konsept gormelerini istiyorum.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucuya şoyle katkı sağlayacak farkı bir roller çevirerek ve insanları mutlu ederek gerektiğinde zor durumda kalan birilerini kurtarmak ve başka birilerine rol oğretebilmek arkadaş edinebilmek ve saygı nedir onu oğretmek için açıcağım rol bilgisi olmayanların rol bilgisi edinmesini sağlayacağıma güveniyorum.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehirde ki herkesin eğlenmeye hakkı var ve biz bunu karşılayacağız. Ucuz ve en keyifi bir şekilde barı işleteceğiz barı hergün aktif tutacağız.)
Ben, "KORKUSUZ NUMB"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.