Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Massimiliano Famiglia


Başlatan Zinamoli, 19 Ocak 2019, 10:56:49
Okunma sayısı 964 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Massimiliano Famiglia
« : 19 Ocak 2019, 10:56:49 »
• OOC Alım: AÇIK! •



12.03.1992 | Lorenzo Massimiliano

 12 Mart 1992 yılında İtalyanın Sicilya adasında  soğuk bir kış gününde dünyaya geldim. 1 Erkek ve kız kardeşim var. Doğduğum ilk günden itibaren sıkıntılarım baş göstermeye çoktan başlamıştı bile 5 yaşında iken babam hain bir pusuda bir borç meselesi yüzünden zalimce katledildi sonrasında intikam yemini ettim ve babamı vuran kisileri öldüreceğime ant içtim Aradan 2 yıl geçtikten sonra okula başladım Annem benim iyi biri olmamı,kimseye zarar vermememi kötü arkadaş çevresi edinmememi istiyordu 10 yaşına kadar kötü arkadaş çevresi edinmedim,kimseye zarar vermedim.Sonrasında ise paranın iyilik yaparak değil İl-legal işler yaparak kazanıldığını düşünmeye başladım,bunu düşünmemi sağlayan ise çevremdeki kişilerdi.Annem 15 yaşında iken vefat etti,Kendime işlerin iyi olduğu para kazanabileceğim güzel bir yer arıyordum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Los Santos'a göç etme kararı aldım arkadaşım beni ve kız kardeşimi Los Santos'a götürebilecek birisini buldu anlaştık ve deniz yolu ile Los Santos'a göç ettim ne yapacağımı bilmiyordum bir okadarda kararsızdım kendime yapabilecek güzel bir iş arıyordum yıllar çok çabuk geçti.Emek verdim çaba sarfettim paramı 10 yıl boyunca biriktirip kendime güzel bir araba bir de kumarhane  satın aldım hayat her dakika benim için iyiye gidiyordu.



09.07.1995 | Carmela Marconi

 Carmela Marconi 9 Temmuz 1995'de İtalya Venedik'te doğdu.Babası İtalyalı Annesi ise Rus. İlk 14 yaşına kadar hiçbir sıkıntı yaşamayan Carmela 15.yaşına girdikten 1 ay sonra annesi hastalıktan öldü. Carmelanın annesi ölünce babası onu bir adama sattı ve ortadan kayboldu. O adam ise sürekli Carmela'ya cinsel ilişki için zorluyordu. Carmelanın sürekli evden kaçmaya çalışıyordu fakat yakalanıyordu. Her yakalandığında ise dayak yiyordu. Birgün deliye dönüp odada bulduğu bıçağı adama saplayıp öldürdü. O günden sonra kendi ayaklarında durmaya çalıştı. Öldürdüğü adamın paralarını kullanmaya başladı.Yıllar sonra en iyi üniversiteden mezun oldu. Santos'a yerleşti. Şansına kuzeni olan Matthew'de Santosta yaşıyordu.




• Rütbeler •

BOSS
  Ailenin başı, Capo atamalarını yapan adamdır.Underboss, Consigliere ve Capolarla sıkı bir ilişki içersindedir. Aynı zamanda Capo'lardan ailenin durumu hakkında bilgi alır ve para toplar. Aileyi bir arada tutan, kimin öleceğine ve kimin yaşayacağına karar veren, kimin terfi edeceğine ve kimin rütbesinin indirgeneceğin bilen adamdır. İnsanlar içinde asla patronunuza soru sormayın ve yine insanlar içerisinde ona patron diye hitap etmeyin. Aile içinde başkalarının arkasından konuştuğunuzda diz kapağınıza bir kurşunla veya beş-altı kişi tarafından dövülerek uyarınızı alabilirsiniz ancak söz konusu patron olduğunda kesinlikle sonunuz ölümdür. Patronunuzun aldığı bir karardan memnun değilseniz, arkasından konuşmayın. Eğer birşeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, onu görmeye gidin ve bazı şeylerden endişelendiğinizi söyleyin. Bu yolla saygı kazanırsınız. Burada soldierlardan bahsediyorum bu arada. Bir associate olarak patronla kişisel konuşabiliyorsanız kendinizi çok şanslı saymalısınız.



UNDERBOSS
  Ailenin ikinci adamıdır. Patron ortalıkta yokken aileyi bu adam kontrol eder. Gözlerini Capo'ların üstünde tutar ve yaptıkları işin doğru olduğundan emin olmaya çalışır. Emirleri doğrudan patrondan alır.



CONSIGLIERE
  Ailenin tavsiyecisidir. Genellikle mali konularda yardımcı olur (yatırımlar vb.) ama aynı zamanda diğer problemlerde de fikrini belirtir.



CAPOREGIMES
  Kendisine bir crew verilerek ayrıcalık kazanmıştır. Crewi soldier ve associatelerden oluşur. Bu adam crewini sevmeli ve bilmelidir, crewini önemsemelidir ve yine crewi tarafından sevilen biri olmalıdır. Crewinden topladığı ve kendi kazandığı parayı haftalık olarak patrona verir. Capo ve crewi aynı zamanda yukarıdan gelen infazları da uygular. Capo emri doğrudan patrondan alır. Genellikle kendi mekanını işletir. Tepedeki pastadan da pay alır.



COMENDANTE
 Sergentelerin tecrübelenip Caporegimes olma yolunda denemeye tabii tutulduğu rütbedir . Capolardan aldığı emirleri alt rütbedeki kişiler ile yerine getirirler . Herhangi bir görevleri olmadığı zaman alt rütbedeki kişileri Capolara rapor eder



SERGENTE
  Soldier olarak kendini kanıtlamış ve terfi almış kişilerdir . Belirli sayıdaki kişileri denetlerler ve aldıkları emirleri yerine getirirler.



SOLDIER
 Aileye girmiş adamlar. Onlar bizim dostumuzdur ve onlara daima dost gibi davranılması gerekir. Haraca bağladığı mekanlardan ve kişilerden aldıkları paradan capolarına pay verirler. Onların işi Capo'yu mutlu etmektir. Eğer bir soldiersanız, Capo'nuza babanız gibi saygı duyun. Böylece günün birinde size de baba gibi saygı duyulur ve kendi crewinize sahip olursunuz. Aileye girmiş olan bu adamlar Associatelerin aksine diğer soldierlarla açıkça iş konuşabilir.



ASSOCIATE
  Üstündeki herkesten emir alır. Diğerlerinin arasında çok fazla konuşmamalıdır. Ana görevi para kazanmaktır. Haraçlardan, kumar oyunlarından ve hatta uyuşturucu satışlarından. Ama asla direkman uyuşturucu işinde olduğunuzu söylemeyin. Ayrıca bu işi yaparken bir keş olmaya başlıyorsanız, ölümünüz yaklaşmış demektir. Kendisini aile ortamına sokan kişiye pay vermekle hükümlüdür.



ENFORCER
  Legal kollarda kendilerini kanıtlamış , aileye girmek için denemeye tabii tutulan kişilerdir.



OUTSIDER
  Assoicate ile direkt olarak Outsider olan birisinin arasındaki başlıca fark, outsider mafyanın&mob un dükkanlarında çalışan, güvenlik, kapıcı, ayak işlerinden sorumlu olan elemanlardır. Birşeylerin farkındadır(illegal-mafya anlamında). Assoicate'de ise, işleri hemen hemen bilir ve işlerden haberdar olduğu üstleri tarafından bilinir. Ayrıca Assoicate aldığı emirler doğrultusunda günlük olarak mafyanın legal işlerinde çalışabilir ancak genel olarak görevi, Outsider gibi bir dükkanda sürekli çalışmak yerine mafya içinde "Kaptan"ı na para kazandırmaktır, Outsider ile Assoicate'in en belirgin farkı budur. Ancak unutulmaması gereken, Outsider da Assocaite' de ayakçıdır ve her ikiside "dışardan" birisidir.



• KURALLAR •


• (OOC) Oluşum içerisinde, hiçbir şekilde OOC tartışmalara ve anlaşmazlıklara yer verilmemektedir. Bu tarz problemler için üyelere sadece 1(bir) kez şans verilecek ve tekrarında birlikten uzaklaştırma işlemi uygulanacaktır.
• (OOC) Oluşum içerisinde, üyelerin özellikle "OOC Ceza Kaydı" statüsüne özellikle dikkat edilmektedir. Birlik içerisinde bulunduğunuz süre boyunca; rol esnasında /q, trolling, deathmatch(dm) ve özellikle OOC Üslup/Küfür ihlallerine yönelik ceza kaydı edinen üyelere karşın birlikten uzaklaştırma işlemi uygulanacaktır.
• (OOC) Oluşum içerisinde, rol yapmaya başlamış bir oyuncu Sunucu Kuralları, Birlik Kuralları ve Oluşum Kuralları'nı kabul etmiş sayılmaktadır, bunlara dikkat etmeniz gerekmektedir.
• (OOC) Oluşuma ait üyeler, kesinlikle rol esnasında /b ve /f kanalını kullanmamalıdır. Üyeler arası nefret ve kin söylemleri/durumlarına aramızda yer yoktur.
• (OOC) Polislere karşın "Polis-Sivil Etkileşimi" kurallarına dikkatli davranmalı, Fear-RP'den yoksun roller kesinlikle yapılmamalı, özellikle yapılan rollerde karşıdaki oyuncu da düşünülerek hareket edilmelidir.
• (OOC) Oluşum içerisinde, rol esnasında /pm ve Skype, Facebook, Teamspeak 3 gibi kanallar üzerinden, Metagame yapılması ve tespit edilmesi durumunda, yönetim ekibine direkt olarak bildirilip, teşebbüs eden üyeler hakkında CK işlemi uygulanarak birlikten tekrar dahil edilmemek üzere uzaklaştırma işlemi uygulanacaktır.
• (OOC) Oluşuma alt karakter ile başvuru yapmak ve dahil olmaya çalışmak, olumsuz geri dönüşle karşılaşmanıza olanak sağlayacak, oluşumda bulunan ana karakterinizin ise statüsünü sarsacaktır.

• Birlik CK Anlayışımız •


• Birlik içerisinde, CK işlemleri yukarıdaki belirtilen kurallara "devamlı" şekilde karşı gelinmesi, ihlallerin üst üste tekrarlanması ve IC rol gidişine bağlı olarak gerçekleşebilecek durumlarda uygulanacaktır.
• CK işlemleri, üyelerin OOC karakterlerine ve birlik içerisindeki değer konumuna göre esneklik gösterebilmektedir.
• CK işlemleri, özellikle birbirine karşın "saygıdan yoksun" rol yapan, statüsü ne olursa olsun birlik içi huzuru bozan, IC ve OOC kurallara karşı gelen ve bunları tekrarlayan(ilk maddede belirtildiği gibi) üyelere karşın "net" bir şekilde uygulanacaktır ve esneklik söz konusu değildir.
• CK hakkı, birlik anlayışımız gereği, yeni üyenin birliğe giriş tarihinin üstünden "24" saat geçtikten sonra tarafımıza hak geçişi kabul edilmiş sayılacaktır.
• CK işlemleri, üyelerin birlikten "çıkış" yapmasına yönelik uygulanacağında, OOC yapılan anlaşmalara dayalı olarak esneklik sağlanabilir/iptal edilebilir.
• CK işlemleri, oluşum içerisinde, Legal rol yapan, İllegal kısımdan habersiz üyeler ile General ve Chef statüsündeki üyeler için geçerli değildir.

• Duyuru ve Raporlar •


• Birlik kuruldu.
• Bir premier, bir sentinel model araçlar alındı.

Birlik tanıtımı güncellenmeye devam edecektir. Birlik ise %80 tamamlanmış bulunmaktadır.

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2019, 10:57:30 »
Los Santos'a Varış


Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2019, 10:58:20 »
Birlik mülkleri bugün akşam üstü halledilecektir. Aktif olduğumuz bölgeler tanıtım üzerinden paylaşılacaktır.

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2019, 10:59:49 »
OOC Alım kısa süreliğine açıktır, birlik ve konsept hakkında aynı zamanda OOC katılım için @Sagariya kullanıcısına forum PM ile ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Saiven

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Temmuz 2019, 22:55
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2019, 11:01:51 »
Başarılar, yeni karakterim ile orada olacağım.

Çevrimdışı TheMokov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Aralık 2020, 22:43
Toplam oynama: 34 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2019, 11:01:57 »
Başarılar dilerim...

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2019, 11:02:57 »
Başarılar, yeni karakterim ile orada olacağım.
Her zaman dostum.

Çevrimdışı Zinamoli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2020, 18:05
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2019, 11:03:14 »
Başarılar dilerim...
Teşekkürler.

Çevrimdışı Forget

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Alman
Son giriş: 28 Kasım 2020, 23:44
Toplam oynama: 6 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2019, 12:07:30 »
Başarılar,sizinleyim :)

Çevrimdışı Hyper

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Aralık 2021, 17:21
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Massimiliano Crime Family
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2019, 12:08:23 »
Ben de oradayım unutmayalım :)