Öncelikle ismim Furkan, İstanbul/Ataşehir'de yaşıyorum, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Türk Edebiyatı Fakültesi, Tarih Bölümünde okudum(düzenlendi). Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım, holigan tarzı diyebilirim. Sanal ortama 2009 yılında, Metin2 PvP ortamında başlayıp 2015-6 senesinde Metin2 ortamını saldım ve Warband'a geçiş sağladım. Merc ve PK modlarında oynamaya devam ettim ve orayı da bırakıp SA-MP'a geçiş yaptım. Rol kavramlarını ilk başlarda pek çok çözemezsem bile sonlara doğru ufak tefek çözmeye başladım. Warband oynarken içinde bulunduğum bir topluluk ile SA-MP'a geçip, bu sunucuya geçiş yaptık. İlk başlarda biraz zorluklar çeksem de olayı kavrayıp, ortama ayak uydurmayı başardım. Ama biraz da garip oldu eski çağlardan gelip yeni teknoloji çağına geçmek. Biraz garibime gitti diyebilirim. Neyse fazla uzun yazı yazmayı sevmem, yazarsam da geneli boş olur. Eğer buraya kadar okuduysanız ne mutlu bana, hepinize şimdiden iyi roller dilerim.

Sosyal medyada aktif olarak kullandığım hesaplarım; İnstagram or Twitter; Six4age