Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

-- Gişe İle İlgili Kural İhlâlleri ve Gereksinimler --

Başlatan Ward, 17 Ocak 2019, 16:46:05
Okunma sayısı 468 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Öncelikle selam değerli Rina Roleplay sakinleri, umarım size sunduğum bu fikiri beğenir ve desteklersiniz! İyi forumlar

*Bildiğimiz üzere sunucumuzdaki oyuncuların çoğu "taşımacılık, çimentoculuk" meslekleriyle meşguller. Ancak her taşımacının veya çimento sürücüsünün sinir olduğu bir kısım, GKİ [Gişe Kural İhlali] yapan oyuncular! Bu sebepten ötürü bir fikir yürüttüm ve gişelerdeki alçaklığı tam olarak ortalama çalışması yapılabileceğine karşın bir fikir yürüttüm. Bildiğimiz üzere sunucudaki oyuncular bu konuda çok hassaslar ve sürekli bir rekabet içersindeler bu gişeler yüzünden. Özellikle Çimento işi yapan oyuncular bu konuda birbirlerine IC, OOC olsun rekabet içinde. Gişelerin boylarının tabanlarıyla eşit mesefede olması gerektiğini ve azda olsa "Enlerinin" genişletilmesi gerektiğini düşüyorum.

- Teşekkürler :)

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
Ynt: -- Gişe İle İlgili Kural İhlâlleri ve Gereksinimler --
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2019, 17:08:02 »
Desteklemiyorum, her şeyi sisteme yapmaktansa oyuncularduyarlı olabilir, bir taraf geçmemeyi ve diğer tarafta 10$'nin lafını yapmasın.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2019, 22:36:22 »
Bence bu sorun düzeltilmeli, oyuncular birbirleriyle gereksiz bir rekabet içindeler.

Çevrimdışı chipper

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 06 Haziran 2024, 22:34
Toplam oynama: 206 gün, 17 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Mart 2023, 20:39
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2019, 23:04:31 »
Desteklemiyorum, her şeyi sisteme yapmaktansa oyuncularduyarlı olabilir, bir taraf geçmemeyi ve diğer tarafta 10$'nin lafını yapmasın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2019, 23:47:28 »
ay 10 dolarım gitmesin diye başkasınının gişesinden geçecek kapasitedeki insanlar direk banlanmalı

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2019, 10:48:36 »

Çevrimdışı Paparazzi!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Agony Silva Lv.21
Son giriş: 26 Temmuz 2022, 11:39
Toplam oynama: 123 gün, 15 saat
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2019, 14:36:07 »
Öncelikle selam değerli Rina Roleplay sakinleri, umarım size sunduğum bu fikiri beğenir ve desteklersiniz! İyi forumlar

*Bildiğimiz üzere sunucumuzdaki oyuncuların çoğu "taşımacılık, çimentoculuk" meslekleriyle meşguller. Ancak her taşımacının veya çimento sürücüsünün sinir olduğu bir kısım, GKİ [Gişe Kural İhlali] yapan oyuncular! Bu sebepten ötürü bir fikir yürüttüm ve gişelerdeki alçaklığı tam olarak ortalama çalışması yapılabileceğine karşın bir fikir yürüttüm. Bildiğimiz üzere sunucudaki oyuncular bu konuda çok hassaslar ve sürekli bir rekabet içersindeler bu gişeler yüzünden. Özellikle Çimento işi yapan oyuncular bu konuda birbirlerine IC, OOC olsun rekabet içinde. Gişelerin boylarının tabanlarıyla eşit mesefede olması gerektiğini ve azda olsa "Enlerinin" genişletilmesi gerektiğini düşüyorum.

- Teşekkürler :)

10$ için sisteme bir şeye gerek yok. Çimento taşımacılığı yapanlar zaten gişe ödemiyor gaza basarak geçiyorlar. Ayrıca bir meslek yapıyorsun aktif olarak, yani para kazanıyorsun. Normal şartlarda zaten 10$ vereceksin, adam geçmiş geçmemiş bu kadar umurunuzda olmasın. Ben taşımacılık yaptığım zamanlarda çoğu zaman gişeden geçtikten sonra arkama bile bakmıyordum. O para zaten verilecek 10$ için insanlığınızdan olmayın.