Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):
(Jack Sneak:11, Jackson Smith:10, Maria Sneak:9 ve diğerleri.
Fox C Light
Daniel C LightDaniel C Clayford Fox C Light
Alisha Cruz Daniel C Clayford
Aemulus Light Alisha Cruz
Thanatos Light Aemulus Light
Bettie Sweet Thanatos Light
Jeramy Sneak Bettie Sweet
Fox Williams Jeramy Sneak
Fox Watson Fox Williams
Barney Shaw Fox Watson
Alisha Sweet Barney Shaw
Kevin McLorands Alisha Sweet )
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(14)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Şuanlık bir birliğe ait olmayacak ama East Las Palmas X4 birliğin deyim gelecekte açmayı planladığım Pimp Street birliğinde bu barı oranın üzerine yapmayı düşünüyorum.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(7 gün 8-9 saat.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Night Light Bar)
2.03:İşyeri tipi:(Bar / LGBT Club)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim 2000 yılında doğmuş sokaklarda takılan bir serseridir.Para kazanmak için pek çok işte çalışmış lakin başarılı olamamıştır.Genellikle sokakta takılarak bazen sigara satarak hayattını geçiriyordur.Annesinin ve babasının yardımıyla ve sattığı sigaralarla hayatını bir düzene sokmak için bu bara para ödeyecektir.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (OOC(OOC olarak farklı roller denemek kendim için aktif her akşam eğlene bileceğim ve güzel kaliteli bir rol ortamı oluşturmak) IC(Bu iş üzerinden para kazanmak, eğlenmek, gece hayattı geçirmek ama en temel olarak para kazanmak.))
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucu da ciddi anamla da gece partileri düzenleyip insanları geceleri eğlendireceğim.Pek çok farklı yerden kişiler gelip burada rol yapacak ve farklı farklı roller dönecek.İnsanlar geceler eğlenecek işlerinin başından çıkmış polisler gelip burada takılacak, uyuşturucu satıcılarından bir miktar para karşılığı burada uyuşturucu satmalarına izin verilecek bu da aktif rol sağlayacak, Fahişe ve Pezevenk rolleri daha iyi ortaya çıkacak.En önemlisi sunucu da geceleri ciddi anlamda aktif ve eğlenceli bir rol ortamı oluşacak.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehre pek bir katkı sağlamayacak aslında.Geceleri yorgun insanlar, eğlenmek isteyen insanlar, ailesiyle gelmek isteyen insanlar.Gelip kafa dağıtacak.)
Ben, "Renko"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.