Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[DETAYLI] Modifiye Garajları, Modifiye Türü Birlikler

Başlatan Lonnely, 16 Ocak 2019, 18:48:18
Okunma sayısı 941 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=34905.0

İlk olarak yukarıdaki birlik tanıtımına bakmanızı istiyorum, sunucuda bu tür birlikleri görmek güzel ve sevinç veriyor bana umarım sizlere de öyledir.

Her neyse, konuya gelelim;

Öncelikle, sunucuda nitroyu basıp yedi yirmi dört kaza yapan insanlar çok biliyorsunuz. Aracını bukalemuna çeviren mi dersin, türlüsü mevcut bizde. Modifiye de bir hayli ucuz olunca bunun önüne geçilemiyor, şöyle ki modifiye birliklerinin gelmesi ve örnek veriyorum araç rengi değiştirmenin 500$ gibi bir fiyatla (birlik tarafından ayarlanabilir) olması. Spoiler örnek veriyorum 2000$ (yine birlik tarafından ayarlanabilir), nitro 2x 3000 5x 6000 10x 10000$ gibi fiyatlarla olması bence hem ekonomiyi düzeltir hem de şehirdeki araç farklılığını arttırır. Nasıl farklılık, modifiye açısından, renk açısından bir farklılık gelir en azından. Araçlara nitro takıldıkça yine vergisi artacak, hem ekonomi dengelenir bu sayede hem de sunucuda modifiye rolleri yapmak isteyen arkadaşlara legal açısından kapı açılmış olur.

Legal roller çok kısıtlı, şahsen ben legal yapmak istiyorum fakat PD'den sıkıldım, MD düşünmüyorum, GOV desen girdim denedim pek hoşuma gitmedi. Modifiye birliği kurarak, bu tür birliklere sistemsel destek verilmesiyle legal roller biraz daha artacaktır. Kimileri garaj alır, orada yapar modifiye rolünü, kimileri mekan seçer gate alır oralarda yapar şahsen böyle bir sistemin gelmesi ben dahil çoğu kişi açısından olumlu bir etki yaratacaktır.

İlk olarak, modifiye birliğinde default modifiye fiyatları olacak değiştirilemeyecek, Hera tarafından belirlenecek. Örnek veriyorum Spoiler'a $3000 diyor, birlikteki kişi örnek veriyorum 4000$ alıyor Spoiler'dan, 1000$ birliğe kalıyor bu sayede birlikteki kişi de para kazanıyor. Ek olarak sunucudaki paralar daha da çok değerlenir diye düşünüyorum, Freeroam veya Hırsız Polis sunucu gibi modifiyeciye girip modifiye yapmak ne bileyim bana Roleplay'e aykırı geliyor.

Defalarca kez açtım, en az iki kez açtım bu tür bir isteği fakat gelmedi. Umarım ki gelecek, halen istiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:24
Toplam oynama: 104 gün, 4 saat
Köken: Arap
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: [DETAYLI] Modifiye Garajları, Modifiye Türü Birlikler
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2019, 19:03:21 »
kesınlıkle gelmesın krdsm nasıl bir şey bu? biz rol yapmak istemiyoruz! PD'ye sıktıktan sonra ben gidip modifiyeciye renk değiştirip sonra pd gelince /do renk değişti göremezsin artık bizi bulamazın diyip /bden 40 kez bölmeden rol yapmayı sevmiyorum belki kesinlikle katılmıyorum, hırsız polis sunucusu gibi olsun rina, katılmıyorum kotu bir sistem rol amacı güdüyor hiç sevemdim.
kaza yapıp rolden kaçmadan ne zevk alması arkadas ben hidrolik takıp pd üstünden geçmeyi istiyorum! aksine modifiyeler bedava olsun ve hidrolikler daha fazla olsun araçlar 300 kilometre ile gitsin hidrolikle çok fazla yukarı kalksın ve çarptığımız adam ucsun ıyı fikir bence

Çevrimdışı Darkwehat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ağustos 2020, 20:49
Toplam oynama: 18 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2019, 19:06:08 »
kesınlıkle gelmesın krdsm nasıl bir şey bu? biz rol yapmak istemiyoruz! PD'ye sıktıktan sonra ben gidip modifiyeciye renk değiştirip sonra pd gelince /do renk değişti göremezsin artık bizi bulamazın diyip /bden 40 kez bölmeden rol yapmayı sevmiyorum belki kesinlikle katılmıyorum, hırsız polis sunucusu gibi olsun rina, katılmıyorum kotu bir sistem rol amacı güdüyor hiç sevemdim.
kaza yapıp rolden kaçmadan ne zevk alması arkadas ben hidrolik takıp pd üstünden geçmeyi istiyorum! aksine modifiyeler bedava olsun ve hidrolikler daha fazla olsun araçlar 300 kilometre ile gitsin hidrolikle çok fazla yukarı kalksın ve çarptığımız adam ucsun ıyı fikir bence
Kesssssssssssssssssssssssssssssssssssinlikkkkkkkkllee bu adama katılıyoruuuum

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2019, 19:30:20 »
Bu rolü yaptığım için demiyorum fakat, legal olmasını istiyorsak cidden böyle bir şey gerekli. Birlik kurulduktan sonra sistem onayı alan birliklere bunun için bir yetki gibi bir şey eklenebilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:24
Toplam oynama: 104 gün, 4 saat
Son giriş: 16 Şubat 2024, 17:40
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2019, 19:42:14 »
Bu rolü yaptığım için demiyorum fakat, legal olmasını istiyorsak cidden böyle bir şey gerekli. Birlik kurulduktan sonra sistem onayı alan birliklere bunun için bir yetki gibi bir şey eklenebilir.
yoo rınada boyle roller ıstemıyorum ben modifiyeciden istedigim herseyi alıp 10x nitro ile pdden kacamayacaksam ne anlami var bu sunucunun hah

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2019, 20:56:08 »
Yayın birlikleri gibi, her önüne gelen açamasın. Sistem onayı olmayan sistemsel modifiye yapamasın.

Çevrimdışı Emre II

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:20
Toplam oynama: 222 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mayıs 2023, 20:43
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: İngiliz
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 05 Nisan 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2019, 00:19:45 »
katılıyorum +

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2019, 00:57:10 »
/pm 1 kardeşim şu aracı bir modifiye eder misin?

/pm 2 tamam kardeşim edeceğim 1 dk

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2019, 01:23:58 »
Olabilir ya bir değeri olmalı modifiyenin, araç piyasasını ekonomiyi her türlü etkiler. Ben destekliyorum.
Onaylı birlik konusunda da katılıyorum kendini kanıtlaması lazım önce sonuçta parada kazanıp rolde yapacak.
Bu sistem gelirse ben bile yapmayı düşünürüm, başka bir sunucuda bir zamanlar yapardık ve değeri vardı bu sistemin güzeldi yani.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2019, 01:44:08 »
/pm 1 kardeşim şu aracı bir modifiye eder misin?

/pm 2 tamam kardeşim edeceğim 1 dk
Bunu yapanlar olacak fakat emin ol rol yapanlar da olacak, ki kimse MİX'den şikayet yeme riskini göz ardı ederek böyle bir PM atamaz merak etme.