Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Üyelerini ooc bulup Boynunu kesmemek için zor tutuyorum kendimi

Başlatan AMCAYLA100LES, 14 Ocak 2019, 16:33:20
Okunma sayısı 777 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Hepinizin yaş ortalamasını biliyoruz gençler boş yapmayın allah aşkına hayatında uyuşturucu görmemiş silah tutmamış.
Çatışmaya girmemiş insanlar burda neler söylüyor, 2 sene ceza evinde yattım 1 gün bile geçiremessiniz orada
Sıfır bir Çukur izleyip kendini mafya sanan sizin gibi türk milliyetçiliği adı altında mafyacılık yapanları kimse ciddiye almaz.
Hayat sokakda, dağlarda, Eline silah almamış çocuklar burada mafya kesildi ya neyse, Konunun silinmesini istiyorum

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
Hepinizin yaş ortalamasını biliyoruz gençler boş yapmayın allah aşkına hayatında uyuşturucu görmemiş silah tutmamış.
Çatışmaya girmemiş insanlar burda neler söylüyor, 2 sene ceza evinde yattım 1 gün bile geçiremessiniz orada
Sıfır bir Çukur izleyip kendini mafya sanan sizin gibi türk milliyetçiliği adı altında mafyacılık yapanları kimse ciddiye almaz.
Hayat sokakda, dağlarda, Eline silah almamış çocuklar burada mafya kesildi ya neyse, Konunun silinmesini istiyorum

hersal kuze tenim, dengete çi xweş te kiremi rabu. Kardeşim ceza evinde yatmayı geç, bu tek zihniyetle idama düeşrsin inş. Karşındaki adamı tanımadan öyle racon, kabadıyılık yapmicaksın kardeş.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat

IWJEORKROTKRŞRLDORKDORKRORKDORKROEJEORJEORKRSLMSWLTMNRBEWKYNBEEWLŞWŞEŞTLEKWOEKEWPLRPELELELRAPLEWPYLWPYLWPYLWPLTPWLELEKRKEKROELTLWLTLWPYLWMYLLEYLWPLEPELTPELTLELELELDLWKFKSLDLDKTLLELRPWKTPEKYPRLTPSPYLWRLLETLLSKTELLALSKFLEKEPEKTPSKYPSKROSKYOAKROWKRPEKRPRLTKWMTKSLTKSOTKWKEPWLMRPEKTW GÜLMEKTEN BOĞULUYORUM ŞUAN AMK

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Her kürt pkk lı değil, bende şırnaklıyım, Ama attığın videoda kürdistan bayrağı var :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
kardes kime burdan hayat anlatiyorsun racon kesiyosun burda racon kestigin cocuklarin hepsi zaten 18-19 yasinda sen bu ortamdaki gormus gecirmis tek kisi misin bende gordum gecirdim hala da yasiyorum hayati  mafyalik falan degil ama bende kosturuyorum madem sen diyosun bende diyeyim. Silahta tuttum uyusturucuda cektim tecrube konusmak istiyosan ozele gecebilirriz.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Her kürt pkk lı değil, bende şırnaklıyım, Ama attığın videoda kürdistan bayrağı var :)
Şırnaklısın, vatan milletçisin daha düşmanın bayrağını tanımıyorsun helal sana aslan be. Senin gibi yiğitlere ihtiyaç var, ben Ofluyum kardeşim makara yaptım biraz kürtleri de severim. Sıfır bir falan diyorsun çukur diyorsunda hayatta izlemedim, daha senden duyuyorum. Madem öyle cezaevi abisin falan, bir Oflunun ne bok olduğunu da bilirsin o zaman ona göre kimseyi tanımadan şekil yapma canını alırlar yarın öbürgün. idama kurban gidersin. hafta sonu mafyası seni.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Evet arkadaşlar vatan uğruna bir işe yaramak istiyorsanız uyuşturucu kullanmalı silah tutmalısınız ve bu konuyu burada açıp ağlamalısınız aksi taktir de salaksınızdır xddd

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Evet arkadaşlar vatan uğruna bir işe yaramak istiyorsanız uyuşturucu kullanmalı silah tutmalısınız ve bu konuyu burada açıp ağlamalısınız aksi taktir de salaksınızdır xddd
Yeğenim bu hayatta ya kral olacaksın, ya şaklaban. Kral olmak istiyosan şırnaklı olup cezaevine girmiş, uyuşturucu ve silah üzerine master yapmış olman gerek. Şaklaban olmak için de sen anlat, şaklaban sensin.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yeğenim bu hayatta ya kral olacaksın, ya şaklaban. Kral olmak istiyosan şırnaklı olup cezaevine girmiş, uyuşturucu ve silah üzerine master yapmış olman gerek. Şaklaban olmak için de sen anlat, şaklaban sensin.

Bugüne kadar neden uyuşturucu kullanmadım silah tutmadım üzüntüden ağlayacağım