Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Üyelerini ooc bulup Boynunu kesmemek için zor tutuyorum kendimi

Başlatan AMCAYLA100LES, 14 Ocak 2019, 16:33:20
Okunma sayısı 794 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Hey selam klavye erkekliğini kenara bırakıp sanki sen normal bir insanmışsın gibi söz de eleştiri olmayan çamur atma postunu yanıtlayacağım.

Kafa kesme olayına gelirsek sen kimsin kimin kafasını kesiyorsun? Bir kişi hata yapıyorsa tüm delilleri ile şikayette bulunmalısın. Eğer aracı üstüne sürüyorsan ic olarak arkadaşını da düşünmüyorsun demektir. PD gerizekalı değil ki sen bunu yaparken eli armut toplasın yılların getirdiği refleks ile çekilip ateş edip seni öldürebilir. Yine anlattığım dışında bir şey gerçekleşti ise şikayet açmayan kişinin sorunudur. Bunlar buradan çözülmüyor. Ağlama duvarı değil burası.

Nedemek geri çekilebilir, sistemsel olarak kaçabiliyorsa kaçsın, sistemsel olarak ezmişim, bunu yok sayamaz

Kardeş bir şey sorucam ya, sen hayatında rutin olarak suçlu taşıyan polis mi eziyorsun?
Sen hayatında mafyamısın, o kişi hayatında polis mi? Boş yapma

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Öff klasik realde çok güçlüyüm semt çocuğuyum PC de sorun yaşarsam real racon keserim, gelin kapışak korkumuz yok hesabı.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
Hey selam klavye erkekliğini kenara bırakıp sanki sen normal bir insanmışsın gibi söz de eleştiri olmayan çamur atma postunu yanıtlayacağım.

Kafa kesme olayına gelirsek sen kimsin kimin kafasını kesiyorsun? Bir kişi hata yapıyorsa tüm delilleri ile şikayette bulunmalısın. Eğer aracı üstüne sürüyorsan ic olarak arkadaşını da düşünmüyorsun demektir. PD gerizekalı değil ki sen bunu yaparken eli armut toplasın yılların getirdiği refleks ile çekilip ateş edip seni öldürebilir. Yine anlattığım dışında bir şey gerçekleşti ise şikayet açmayan kişinin sorunudur. Bunlar buradan çözülmüyor. Ağlama duvarı değil burası.

Nedemek geri çekilebilir, sistemsel olarak kaçabiliyorsa kaçsın, sistemsel olarak ezmişim, bunu yok sayamaz

Kardeş bir şey sorucam ya, sen hayatında rutin olarak suçlu taşıyan polis mi eziyorsun?
Sen hayatında mafyamısın, o kişi hayatında polis mi? Boş yapma

Kardeşim semt mafyasıyım ben, Sedat Peker'in yeğeniyim Sedat Peker amcam evinden aldırtırım seni.
Şaka bir yana da benimle düzgün konuş harbi evinden aldırtırım seni. Sedat Peker amcam.
Bi tek siz adamsınız burda oynayan diğer herifler asosyal salak sanki, tam dayaklık he. Alcan bunu şamarlican böyle sabaha kadar, soğuk su vericen arada temizleyip gene şamarlican.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sedat pekerden banane lan? banane olum milliyetçi mafyası, Allaha küfür eden biri hmm anlıyorum.
Mafyaymış :DD Evden aldırtırmışda bizde silah yok sanki

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy

Off senin boyunda ne kesilir he. Jigoloyum bu arada, istediğin zaman call me 362-03-09.
Oğlum profil resminden çok rahatsız oluyorum her gördüğümde midem bulanıyor istemsizce.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sedat pekerden banane lan? banane olum milliyetçi mafyası, Allaha küfür eden biri hmm anlıyorum.

Seni bu şarkı eşliğinde şamarlarım, bizim hevalleri toplar seni sağa sola kuzi keri he. Kürdişh mafia aslanım urfadan aşireti getirtme bana. Başde hezdıkm kro

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat

Sei bu şarkı eşliğinde şamarlarım, bizim hevalleri toplar seni sağa sola kuzi keri he. Kürdişh mafia aslanım urfadan aşireti getirtme bana. Başde hezdıkm kro

bu sehirdeki tek mafya siz misin lann bende mafyayim en kralindan hemde buyukcekmece benim sehrimm

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sedat pekerden PKK lıya döndü şimdi,
Vatan bayrak millet diyip uyuşturucu baronluğu yapanları ülkeyi soranları ben hiç ciddiye almam :D
PKK lımısın lan?

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sedat pekerden PKK lıya döndü şimdi,
Vatan bayrak millet diyip uyuşturucu baronluğu yapanları ülkeyi soranları ben hiç ciddiye almam :D
PKK lımısın lan?
Her kürt PKKlı mı oluyor, milliyetçi olamıyor mu oğlum sen şakasın galiba ya.
mıdı gorra babi ciyad dannım , tennım bîley hun çı kune mırof nınen. ye mın hey mın hul hul te kıri. sere gure se
kere gure kerı. maka tegan ganane. ınc ıncane.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Bu arada ben gerçekten urfalıyım hayatı sana dar ederim ona göre sEmTiMiz BelLi aGa