He işte Orda Taylor a sonradan Sıktım anladın mı?Ve arkadaşım şahit oda vardı cagrırım buraya oda konusur motor ile gidiyor tüccar ilerisinde çöp meslegin yakınında sıktım 8 canı mı ne vardı öldürdüm pompalıyla zaten daha bu olaydan önce bu Taylor taa ne zaman birlikten izinsiz cıktı ve ihanet etti Ben zaten düşmandım anlatabildim mi sonra baktım bizimkiler birlikten cıktı diyince bu kactı buna sıktım aradan kayboldu sonra sizi vurduk Rol bozuldu zaten Adamı vuramadın sonra kardeşim işte Sizi ararken tayloru gördüm motorla onu vurdum öyle bitti kardeşim hani yalan atmaya gerek yok cidden adam gibi doğru düzgün gel konus burada acık acık Rol coktan bozuldu orda adamın kafasına sıkmadan önce ben geldim he DM diyorsun bunun karsılıgı işte düşmanım Ben zaten Taylor a neyse bide Divilius DM yapmıs diyorsun önce bi sol üste ki sohbeti oku kardeşim oraya bi bak Adam ne demiş emote vermeden motorla ezemezsin Şahıs orda bizim adamı ezmiş ki daha doğrusu ezmeye devam etmiş ki bizim adamda vuruyor anladın mı şimdi?O yüzden oda DM değil tamam Mixing diyorsun onuda SS olarak attım iyice ayrıntılı Mixing değil önceden gördük seni Ordaydınız kactık ve silahımı aldım sizi vurdum yani kardeşim bak herşeyi acık acık söyledim yalan mı hayır yalan gibi konussam bu kadar yazmam ben neden ugrasayım ADMİN KONUSSUN ARTIK.