Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Divlius_Carma CK TALEBİ

Başlatan LoXoN, 14 Ocak 2019, 13:28:07
Okunma sayısı 662 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24
Toplam oynama: 74 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Divlius_Carma CK TALEBİ
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2019, 07:13:39 »
DM diyosunuz  Taylor Carter'e sıkıyorsunuz  sonra caps açıkken üste çıkmaya çalışıp yalan iddalar atıyorsunuz????
@BeratReis

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2019, 07:15:14 »
DM diyosunuz  Taylor Carter'e sıkıyorsunuz  sonra caps açıkken üste çıkmaya çalışıp yalan iddalar atıyorsunuz????

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 15 Ocak 2019, 07:18:35 »
DM FALAN DEDİGİNİZ HERŞEY BOŞ İŞLER KARDEŞİM ADAM MOTOR İLE EZSİN BİDE EMOTESİZ KALKIP ÜSTÜNE BİZİM ADAM MAL DEĞİL YA ÖYLE DEĞİL Mİ TABİ VURUCAK SOL ÜSTÜ Bİ OKU BAKAYIM ALLAH ALLAH DOĞRU DÜZGÜN GELİN YA DELİ ETMEYİN BENİ BİLADER CK TALEBE ACMISSIN MİXİNG FEAR DİYORSUN ORDA BİZ GELİYORUZ SIKIYORUZ DAHA SİZ ADAMI VURAMADAN ÖLDÜREMEDEN SİZİ BEN ÖLDÜRDÜM MİXİNG GİRMİYOR SS ATTIM ZATEN Bİ BAK SONRA Bİ CVP YAZ CK FALAN OLMAZ ZATEN ADAM NE MİXİNG YAPMIS NE FEAR İŞKENCE Mİ ETTİN HAYIR ZATEN SOL ÜSTE NE İŞKENCE ROLÜ VAR NEDE BİŞEY DAHA ADAMI YARALAMISSIN ARDINA HEMEN BİZ GELDİK OKY KARDEŞİM CK OLMAZ ADAM.
Kışı Fear-RP'ye uymazsa CK talebi oluşturmak serbest ayrıca o kadar iddia savunuyorsun SS görmedik

Çevrimdışı Jiyanl06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:37
Toplam oynama: 258 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 15 Ocak 2019, 10:54:37 »
NEYE KARŞILIK SS GÖRMEDİN?

Çevrimdışı Jiyanl06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 15 Ocak 2019, 11:00:08 »
He işte Orda Taylor a sonradan Sıktım anladın mı?Ve arkadaşım şahit oda vardı cagrırım buraya oda konusur motor ile gidiyor tüccar ilerisinde çöp meslegin yakınında sıktım 8 canı mı ne vardı öldürdüm pompalıyla zaten daha bu olaydan önce bu Taylor taa ne zaman birlikten izinsiz cıktı ve ihanet etti Ben zaten düşmandım anlatabildim mi sonra baktım bizimkiler birlikten cıktı diyince bu kactı buna sıktım aradan kayboldu sonra sizi vurduk Rol bozuldu zaten Adamı vuramadın sonra kardeşim işte Sizi ararken tayloru gördüm motorla onu vurdum öyle bitti kardeşim hani yalan atmaya gerek yok cidden adam gibi doğru düzgün gel konus burada acık acık Rol coktan bozuldu orda adamın kafasına sıkmadan önce ben geldim he DM diyorsun bunun karsılıgı işte düşmanım Ben zaten Taylor a neyse bide Divilius DM yapmıs diyorsun önce bi sol üste ki sohbeti oku kardeşim oraya bi bak Adam ne demiş emote vermeden motorla ezemezsin Şahıs orda bizim adamı ezmiş ki daha doğrusu ezmeye devam etmiş ki bizim adamda vuruyor anladın mı şimdi?O yüzden oda DM değil tamam Mixing diyorsun onuda SS olarak attım iyice ayrıntılı Mixing değil önceden gördük seni Ordaydınız kactık ve silahımı aldım sizi vurdum yani kardeşim bak herşeyi acık acık söyledim yalan mı hayır yalan gibi konussam bu kadar yazmam ben neden ugrasayım ADMİN KONUSSUN ARTIK.

Çevrimdışı Jiyanl06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2019, 11:01:31 »
HE FEAR RP DİYORSUN ADAMI ORDA YATIRMISSIN TAM FEAR YAPICAKKEN BİZ GELDİK VE BİZE DEDİ SIKIN DİYE OLAY BU FEAR RP YAPMADI SAYILMAZ YAPSADA GELDİK SENİ VURDUK ROL BOZULDU MU BOZULDU DAHADA KONUSMAYIN BAYLAR ADMİN KONUSSUN?

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34