Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper 1 yetkilileri neden böyle?

Başlatan Uzman, 12 Ocak 2019, 21:09:00
Okunma sayısı 613 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Drillo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 24 Aralık 2023, 16:57
Toplam oynama: 76 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Helper 1 yetkilileri neden böyle?
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2019, 21:30:04 »
Doğukan, ben bu durumun kökünden çözülmesi için bu konuyu açma gereği duydum. Uğraşıyoruz dediğiniz uğraşmalar sonunda bir işe yaramıyor gibi görünüyor ne yazık ki.
Yönetimin elinden geleni yaptığını düşünmekteyim. Birkaç kural dışı davranan kişiler elbette olacaktır. Bu sadece oyun ile kısıtlı değil, gerçek hayatımızda da bu şekilde işlemektedir. Gerçek hayatımızda bile onlarca caydırıcı olduğu düşünülen kurallar olmasına rağmen kural dışı davranan insanlar bulunmaktadır. Yönetim farkettiği zaman elbette elinden geleni ardına koymuyor. Bu konuyu kökten çözmek için buraya konu açtığınızı söylediniz ancak buraya konu açmanızın olayı çözmenizi sağlayacağını düşünmüyorum. Yinede iyi forumlar.

Çevrimdışı guardMatheus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:14
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2019, 21:58:50 »
Ticket veya şikayet konusu açtığınızda ilgileniyoruz.

Çevrimdışı Çeto.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Johny Zairek Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 17:43
Toplam oynama: 51 gün, 4 saat
« Yanıtla #12 : 13 Ocak 2019, 23:36:03 »
UCP < Şikayetler < Yeni Şikayet

Çevrimdışı benatakan v2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Temmuz 2020, 17:03
Toplam oynama: 74 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 14 Ocak 2019, 12:25:54 »
"/destek" komutundan şu anda "CR" veya "PG" veya "FearRP" kural ihlalleri işleniyor dersin. Anında saniyeler geçmeden tak diye foruma yönlendirirler. Hani şunu düşünemiyorlar mı diye kendi kendime düşünüyorum. Ben bırakayım da yetkili bir admin bu destek sorusunu yanıtlar. Bunu düşünmek bu kadar mı zor, yoksa herkesin beyini terfi almaya mı odaklanmış?
bence de

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #14 : 14 Ocak 2019, 14:02:08 »
Ticket at bro bu konu tartışılacak bir şey değil?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2019, 22:11:08 »
Level 1 adı üstünde level 1 adam yeni başlamış tabii ki yönlendirecek senin ekran kaydı alıp foruma şikayet oluşturman gerek ben level 5 olsam yine seni foruma yönlendiririm fakat şu kısa cevap veren level 1 arkadaşlarla ben bi ara görüşecem zaten evet, hayır, olmaz, yapabilirsiniz..

Çevrimdışı Serenity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2023, 19:23
Toplam oynama: 119 gün, 4 saat
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2019, 00:56:25 »
Bütün level 1 helperlar aynı değildir. Her insan hata yapabilir bunu herkes biliyordur. Fakat bir sıkıntı olduğu zaman ya da aynı kişi mesela aynı hatayı yapmaya devam ettiği zaman gerekli yaptırımlar uygulanır.  Bir kişi hakkında da rahatsız olursanız forumdan Helper Şikayeti altında şikayet açabilirsiniz. Kişinin destekleri kısa cevapladığından ya da yapmaması gereken birşey yaptığında admin logları üzerinden anlaşılır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #17 : 15 Ocak 2019, 01:03:38 »
"ugrasmak istemiyorum ama level almak istiyorum"

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #18 : 15 Ocak 2019, 03:04:34 »
Yönetimin "bence" helper kavramını yanlış anlamasından kaynaklanıyor. Helper soruları yanıtlar ve oyunculara oynadıkları oyun hakkında bilgi verirler. Buga girdim tarzı destek talepleri gelebilir. Evet bunun için çözüm tam olarak helper iki veya dört dediğiniz spawnlama tarzı yetkileri olan yetkililere "/rapor" komutuna erişim yetkisi vereceksiniz diğer yetkisiz kalan helper ekibine sadece soru yanıtlama görevi vermelisiniz. Zaten yeterince üste gelmiş bir helper bu çabalara girmeyecektir. Helper kadrosuna alınan kişiler henüz Türkçe konuşmayı bile bilmiyor. Belli başlı isimler ortada ben çoğu yöneticinin bile yetersiz olduğunu düşünüyorum şahsen. Bu fikir ilk düşünüldüğünde saçma geliyor olabilir fakat platform içerisinde rollerinde gerçek Amerika kültürünü yansıtan kişileri yönetici veya helper yapmalılar. "Konumuz ile ne alakası var?" sorusunu sormadan önce şunu söyleyeyim, bu kültürü yansıtan kişi aklı başında ve bu hareketleri yapmayacak kişidir.

Level 1 adı üstünde level 1 adam yeni başlamış tabii ki yönlendirecek senin ekran kaydı alıp foruma şikayet oluşturman gerek ben level 5 olsam yine seni foruma yönlendiririm fakat şu kısa cevap veren level 1 arkadaşlarla ben bi ara görüşecem zaten evet, hayır, olmaz, yapabilirsiniz..
Oyundaki destek kanalı "GENEL" oyuncu problemlerini ele alır. Eğer Retarted RP tarzı örnekler bulunuyorsa "GENEL" bir oyuncu problemi olarak sayılır.

Çevrimdışı PoffuDuck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ekim 2024, 01:51
Toplam oynama: 214 gün, 10 saat
Son giriş: 30 Nisan 2022, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 02:51
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 15 Ocak 2019, 06:21:21 »
"/destek" komutundan şu anda "CR" veya "PG" veya "FearRP" kural ihlalleri işleniyor dersin. Anında saniyeler geçmeden tak diye foruma yönlendirirler. Hani şunu düşünemiyorlar mı diye kendi kendime düşünüyorum. Ben bırakayım da yetkili bir admin bu destek sorusunu yanıtlar. Bunu düşünmek bu kadar mı zor, yoksa herkesin beyini terfi almaya mı odaklanmış?

Bazı yerlerde haklısınız evet, ama CR dediğiniz şey çoğu zaman anlık gerceklesebilen bir şey ve yetkililerden görmeden işlem uygulamalarını da bekleyemeyiz bu tarz sorunlar için şikayet bölümü oluşturulmuş ki boşuna oluşturulmamış. Bu tarz durumlarda bir tek siz kendiniz anlık olarak ekran görüntüsü alıp şikayet oluşturabilirsiniz. Bir yetkiliden de anlık olan bir şeye görmeden işlem uygulamasını talep edemezsiniz ne yazık ki.

NOT: CR nın anlık olarak gerçekleştiği zamanlardan bahsediyorum. Özellikle belirtiyorum.