Saygıdeğer dostlarım güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, Başta Lexter kardeşim.
Şuanda Öldürmeye teşebbüs ve+ OOC küfür cezalarından dolayı cezam var, Tahminen bu gece ufak ufak adımları atacağız. Konsept konusu Ekip üyeleri tarafından belirlenecek, Herkezin görüşleri alınacak.
Herşey birlik demek değildir, Birlik Sistemi OOC birşeydir, İlla birliğe girmek zorunda değil kimse. Laf olsun diye kuracağım işte Hedefimiz PD Sayısını aşmak.
Gerçekden çok çabaladım, illegal roller ihlallerle dolu olduğu için legal olmaya çalıştım,baktım ki sunucudaki polisler bile Cinnete sokuyor insanı, yani sunucunun düzeyi neyse bende oyum artık.
İlla Birliğe gireceğiz diye birşey yok, Hiyerarşi tamamen Yok!, Konsept Komunizm olmayabilir ama Milliyetçi dee olmayacak.
Zencisi,latin'i dmcisi rol bileni ile büyük bir oluşum kurmak, ve demokrasiyle yönetilen IC bir ekip.
Zaten troller falan 3 gün içerisinde temizlenir, Açıkçası kimse bu örgüt üyelerine, ıdlewoodda adam bana laf attı hadi gidip öldürelim falan filan muhabbetleri olmayacak herkez kendi hayatını yaşayacak.
Kısacası LSPD, DM Ci birlikler, İllegaldan soğutan çoluk çocuk sunucudan temizlenecek.
Bu konuya tekrar bu gece güncelleme atacağım benimle olduğunuz için teşekkür ederim....