Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Oceanic Chill Out Bar / Başvuru / Achilles Rhadamanthus

Başlatan newlaura, 11 Ocak 2019, 17:34:35
Okunma sayısı 292 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı newlaura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Fransesco_Jefferson, Achilles Rhadamanthus

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 9 [10 level olmama çok az kaldı 5305/5940]

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Hayır.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:günde ortalama 7
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?: girmedi
Spoiler:

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): https://resmim.net/f/Er8EjU.png https://resmim.net/f/HMR2AS.png   
Spoiler:
2.02:İşyeri adı: Oceanic Chill Out Bar

2.03:İşyeri tipi:BAR / İçi MC Bar 2 olacak.

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: 3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:  Achilles 15-16 yaşlarında babasının onu okula göndermemesi üzerine
okulu bırakmış ve sanayide çalışmaya başlamıştır sanayide ustası tarafından aşşağılanan Achilles ustası ile kavga edip işten ayrılmıştır babasının çok yakın dostu olan Ronald'ın bir barında çalışmaya başlayan Achilles barda garsonluk, barmenlik, temizlik görevlisi olarak çalışıyor, çok yoğun iş hayatından kendisine ve ailesine hiç zaman ayıramıyordu Achilles'in babasının ölmesi üzerine dedesinden büyük bir miras kaldığını öğrenen Achilles mahkeme kararı ile mirası kardeşi Alexander ile bölüşüp ortak bir bar açmaya karar verdiler.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Öncelikle gerekli yarışmalar, çekilişler yapmayı planlıyorum ilerki zamanlarda daha büyük şeyler yapacağız.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Sunucudaki bar rollerini eksik buluyorum, rol zevkini dorukta yaşatmak için bu barı açmaya karar verdim sunucuda eksik olan bir çok rolü gerçekleştireceğime inanıyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : İnsanların kafalarını dağıtmak için, eğlenmek için gelebilecekleri böyle yerler çok az sadece reklamlarda görüp gelmelerini istemem, sürekli aktif bir bardan bahsediyoruz değil mi?

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Wqner"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı newlaura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Oceanic Chill Out Bar / Başvuru
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2019, 11:55:09 »