Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Nasyonal Sosyalizm kardeşliği.

Başlatan gunahkarkedi, 11 Ocak 2019, 15:32:27
Okunma sayısı 3412 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
Ynt: Nasyonal Sosyalizm kardeşliği.
« Yanıtla #80 : 14 Ocak 2019, 23:53:45 »
Sistem onayı verildi.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)

Çevrimdışı BigBadGhost

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 26 Eylül 2024, 19:56
Toplam oynama: 99 gün, 2 saat
« Yanıtla #82 : 15 Ocak 2019, 11:39:44 »
EHEHEHEHEHEHE

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #83 : 15 Ocak 2019, 11:57:12 »
Dava kardeşlerime başarılar ;D

Çevrimdışı Treppenwitz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luis Witz Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2023, 23:46
Toplam oynama: 185 gün, 12 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Ocak 2023, 09:58
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #84 : 15 Ocak 2019, 12:24:23 »
Kolay gelsin.

Çevrimdışı Myth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Nisan 2020, 19:43
Toplam oynama: 49 gün, 2 saat
« Yanıtla #85 : 15 Ocak 2019, 13:27:24 »
Sistem onayı verildi.

Yorum yapan arkadaşlar için teşekkürlerimizi sunarız.

Sistem onayı içinde ayrıca teşekkür ediyorum(z). 2 kişi ile aldık bu onayı umarım bir şeylere farkındalık vermeye devam ederiz.

Çevrimdışı rictusempra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ocak 2019, 19:27
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #86 : 15 Ocak 2019, 13:41:46 »
white pride'ı çete olarak canlandırmak daha mantıklı. gördüğüm kadarıyla öyle değil, nasyonal sosyalizm kardeşliği yerine daha mantıklı bir isim bulabilirdiniz beyaz üstünlükçü rolü yapıyorsunuz. White Pride olarak geçiyor, bunu direk Nazi olarak yansıtamazsınız. Ve zenci sokağın fotoğrafını çekme gibi acemilik yapmayın, realistik davranın. Kafanıza bir mermi gelebilir çünkü.

Çevrimdışı gunahkarkedi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Ağustos 2020, 15:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #87 : 15 Ocak 2019, 13:50:36 »
@rictusempra sallamak için sallıyorsun aslanım, bak işine. Çete yapacak olsam zaten gider Nazi Lowriders kurardım, kafan buna basmayacağından mafya usulü Aryan savaşçılarını canlandırdığımızı bile farkında değilsin. Şöyle saçma sapan kişilerin tanıtıma yorum yapması kadar irdeleyici bir davranış yok. Az kendinize çeki düzen verin be arkadaş, neyin kafası bu?

Çevrimdışı wohop

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 05 Eylül 2019, 11:41
Toplam oynama: 14 gün, 2 saat
« Yanıtla #88 : 15 Ocak 2019, 13:54:31 »
white pride'ı çete olarak canlandırmak daha mantıklı. gördüğüm kadarıyla öyle değil, nasyonal sosyalizm kardeşliği yerine daha mantıklı bir isim bulabilirdiniz beyaz üstünlükçü rolü yapıyorsunuz. White Pride olarak geçiyor, bunu direk Nazi olarak yansıtamazsınız. Ve zenci sokağın fotoğrafını çekme gibi acemilik yapmayın, realistik davranın. Kafanıza bir mermi gelebilir çünkü.
Gereksiz eleştiri arkadaş zaten beyaz üstünlüğü savunan bir çete yönetmiyor,tanitima göz atmayi dene.İstihbarat toplamak için yapılan bir rolü acemilik olarak görmen ayrı bir ironi.Eğer düşmanın olacak kisiler hakkında bilgi toplamanin acemilik olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun, aksine mantıklı da bir rol.Realistik olunması gereken kısmı zaten gizli ve görünmeyen bir yerden fotograflayarak yapmış.Bu arada başarılar dilerim.

Çevrimdışı gunahkarkedi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Ağustos 2020, 15:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #89 : 15 Ocak 2019, 15:05:53 »
@rictusempra sallamak için sallıyorsun aslanım, bak işine. Çete yapacak olsam zaten gider Nazi Lowriders kurardım, kafan buna basmayacağından mafya usulü Aryan savaşçılarını canlandırdığımızı bile farkında değilsin. Şöyle saçma sapan kişilerin tanıtıma yorum yapması kadar irdeleyici bir davranış yok. Az kendinize çeki düzen verin be arkadaş, neyin kafası bu?
ASDLŞFGADLŞFÖMGHLŞADFELTPĞVLFLŞQÖVLŞQMÖVÖMBNÇÖXVCMNÇÖCXVMNÇÖVCXMNÇ.ÖCXMBNÇÖVCXMNÇ.CVMBNÇÖVCMZBNÇÖMZLŞNİFLŞKAGLŞFKGHAPLFGHAWEGLĞÜBLEPQL
KOMİKSE CİDDİ CİDDİSE KOMİK?: D

Şu ana dar kimsenin tanıtımına sallamadım, kendin alındın üzerine. Ben sana nasıl white pride rolü yapılır bunu anlattım, 2018'deyiz. Birazdan white pride ile ilgili bir video hazırlayacağım, bakarsın nasıl yapılıyor. Aryan savaşçısı ne ya? Kaçıncı yüzyılda kaldın?

Ya beyaz üstünlükçü olup naziyi savunursun, ya da MC aryan grubu olup nasyoneli savunursun.
Günümüzdeki beyaz üstünlükçüler böyle;
http://3.bp.blogspot.com/-SCSpUOsTZQ8/T9eQuFhhG4I/AAAAAAAABAM/Xjp54q17mZ8/s1600/AryanVanguardLogo.jpg

Şu alttan attığım belgesel tarzı videoları izle de biraz bilgilen, kültürlen. Amacım sana bir şeyler katmaktı ama öğrenmek istemiyorsun, ters çıktın. Ben ters çıkarsam ağzını bile açamazsın böyle. Hadi şimdi git biraz bir kaç şey öğren.
fdsA:HSDHQ beyin yoksulu o*** evladı seni, oyunu oynamaz gelir burada tanıtımlara sallar durur, hadi yol al bakim sen şuradan yavaştan yavaştan. İki belgesel bulmuş gelmiş bana burada laga luga çeken m*lın tekisin, değersiz mücevher taşından farksızsın. Gelmiş bana burada caz koymaya çalışıyorsun, çok bir b*k bildiğinimi savunuyorsun kalk s*g o zaman birlik açta görelim neler yapabileceksin.