Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OOC Şikayetler için avukat arıyorum artık.

Başlatan Plastik Mafya, 11 Ocak 2019, 13:07:42
Okunma sayısı 166 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
OOC Şikayetler için avukat arıyorum artık.
« : 11 Ocak 2019, 13:07:42 »
İl-legal birlikte rol yapanlar ya da yapmışlar bilir,bu kategori RP'nin en sıkıntılı rol kategorisidir.İL-legal rol adamı bir süre sonra stres manyağı yapar,IC olaylardan dolayı değil,OOC olarak açılan boş şikayetler için.

Gidersiniz IC düşmanınızla konuşursunuz,sonra çatışma çıkar,çatışmada galip gelen taraf siz olduğunuzda karşı taraf bunu yediremez,700 kişi aynı anda size ve birlikteki arkadaşlarınıza şikayet açar.Komik olan şey ise bunların hiçbirinin kabul olmaması.

Ama tabii ki kabul olmaması için de olayı kanıtlarıyla açıklayan sağlam bir savunma yapmanız gerekli olur,açılan 3 şikayet olsa 3 detaylı açıklama hazırlamak sizin beyninizi size yedirir,hele bir de adam şikayette uydurma bilgiler ile size sallıyor ise çıldırırsınız.

Ben de bunlarla uğraşmaktan bıktım,şikayetlere savunma yapacak ve şikayetleri benim için açacak,forumda OOC konularda devreye girecek  OOC avukat arıyorum,karşılığını her türlü verebilirim yeter artık bıktım,ilgilenenler pm gelsin :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OOC Şikayetler için avukat arıyorum artık.
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2019, 13:11:23 »
ben talibim usta