Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silah ile emote durumu.

Başlatan ofmes, 10 Şubat 2018, 11:16:19
Okunma sayısı 542 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Silah ile emote durumu.
« : 10 Şubat 2018, 11:16:19 »
Arkadaşlar siz polis değilseniz, durduk yere hemen elinize alıp silah çekemezsiniz. Ki polisler bile emote verip çekerken ben bazılarının (savaşı başlatan taraf) ak47 emote vermeden çektiğini görüyorum. Adminlerde şu konuyu artık açıklığa getirsin, eğer savaşı başlatan taraf var belliyse, Deagle'da olsa Pistol'de olsa emote vermek zorunda. Karşısında ki kişi vermek zorunda değil ama hangi silahlarda vermek zorunda değil.

- Pistol
- Deagle
- Sopa(brawl)
- Bıçak(brawl)

Özet; Savaşı başlatan taraf ne çekiyorsa çeksin emote vermek zorunda, öbür kişi şu dört madde haricinde emote vermek zorunda. Onun dışında şu dörtlü için emote vermek zorunda değil. Artık şunu anlayın lütfen bazı adminler bile userları yanılgıya düşürüyor, görüyorum bir kaç yerde yazık.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
Ynt: Silah ile emote durumu.
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2018, 11:27:35 »
Silah çektiğini öğrenmem ve ona göre rolümü yapmam gerekiyor, katılıyorum. Kimse ses ile hareket etmek zorunda değil.

Çevrimdışı Ryse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2018, 20:57
Toplam oynama: 21 gün, 3 saat
Ynt: Silah ile emote durumu.
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2018, 11:43:29 »
Olması gereken zaten böyle. Bu arada bir taktik vereyim, silah emotesi için birden fazla keybind yapmanıza gerek yok özellikle İllegal arkadaşlar. Şu emoteyi yaparsanız her silahı kullanabilirsiniz:

* Ryse üzerindeki silahı eline alır ve emniyetini kapatır.

* Ryse elindeki silahın emniyetini açarak üzerine geri koyar.