Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çelişki , düşünceler ve fikirler

Başlatan VayneTheGod, 10 Şubat 2018, 08:13:12
Okunma sayısı 628 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VayneTheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Mart 2019, 03:31
Toplam oynama: 16 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Çelişki , düşünceler ve fikirler
« : 10 Şubat 2018, 08:13:12 »
Merhaba ve günaydın Rina RPG ailesi. Umarım keyifler yerindedir bir sıkıntı sorun yoktur. Bir tartışma konusunu gündeme getiresim var hatta birden fazla konuyu. İnsanların fikirlerini önemseyen biri olarak bu konuyu açma gereği duydum.
Öncelikle düşünce ve fikirlerden  başlamak istiyorum. Karşınızda ki insanların düşüncelerine  ve fikirlerine ne kadar önem veriyorsunuz? Kendi şahsiyetime bakarsam ben düşmanımın bile en ufak şeyini önemseyen biriyimdir. Neden diyecek olabilir burada ona karşı bir maske oluşturarak onunlada iyi anlaşıyormus havası verebiliyorum. Çünkü en ufak sorunu sevmeyen ve konuşarak anlaşan birisiyimdir. Ve bu konuşma tarzımda ses tonlamam kelime seçimim çok dikkatli olmaktadır. Kendi düşüncelerimi ve mantığımı 12 13 yaşlarında oturtmaya başlamış birisiyim. Mümkün mertebe her insana iyimser, sıcakkanlı ve anlayışlı olmaya çalıştım. Seneler içinde kötü olarak yani sürekli hakaret , aşağılama tarzında yaklaşımda da bulundum. Hatta bunu aynı insana hem iyi hem kötü davranarak tepkisini görebildim. Aynı şekilde iyiye iyi , kötüye kötü karşılık aldım. Belki biliyorsunuzdur yaklaşık 1 haftadır LSMD için tek başıma   bir şeyler yapmaya çalıştım. Ve elimden geldiğince başvurulara erken bakmaya ve herkesle forum pm üzerinden tek tek ilgilenmeye çalıştım. Ve gördüğüm tavırlar ciddi anlamda beni mutlu etti. Bunun için hepinize teşekkür ederim tek tek.  IC olarak elimden geldiğimce dinledim yardımcı oldum anlattım. OOC olarak TS3 üzerinden zamanımın yettiğince sizlerle oldum. Ben sizleri çok iyi tanıyamam biriniz sosyopat olabilirken biriniz tamamiyle farklı olabilirsiniz. Amacım herkese hitap etmekti. Ona ayrı buna ayrı davranmak değil birliği bir bütün aile gibi tutmaktı amacım. Gidişat içimizde iyiydi aslına bakarsanız. Ama yeterince olmadı sanırım. Sizlerin hâla düşüncelerine saygım ve sevgim olacak bunu unutmayın. Normal kafa yapısından farklı olup oyun oynadığımızı unutmamaktı amacım. Sizleri hem eğledirmek , hem işinizi lağıyla size aktarıp öğretebilmek gibi normalde olması gerekeni hedeflemiştim.

Bize değer kazandıran şeyler, yaptığımız işlerdir. G. Bangraft

İkinci kısım çelişki .
Bu kısmın çok uzun olacağını söylemem fakat uzun veya kısalık değil yansıtılmak istenen daha  önemli diye düşünüyorum . Hiç karşınızda ki ile konuşurken yüzyüze bir şekilde kendi söylediğiyle çeliştiğini ve birşeyler gizlemeye çalıştığını farkettiniz mi? Bunu bulunduğumuz ortama TS3 ortamında konuşurken kendi dediğini yanıltarak konuştuğunda farkedebilirsiniz. Bu tip şeylerde ne yapıyorsunuz? Ve kendi haklı olduğunu savunduğu bir konuda böyle hareketler sergiliyor. Burada sadece sizlerin düşüncesini alacağım. Kendim birşey bulamadım tam olarak bu yüzden insanların fikirlerini alma kararı aldım.

Diyeceklerim bunlardı arkadaşlar. Buraya kadar okuyup benimle fikirlerini paylaşan ve tartışmaya dahil olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Ve ayrıca tüm LSMD (LSFD) üyesi olan benimle beraber 2 gün dahi olsa role giren en ufak şekilde saygısızlık yapmayan herkese minnetarım. İyi ki varsiniz. 
"Sert olursan elbet kırılırsın."

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Ynt: Çelişki , düşünceler ve fikirler
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2018, 09:30:17 »
LSMD'den atıldığımın sebebi sanırım buydu, rollerimiz gerçekten iyiydi neden kapandık bende anlamadım.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2018, 11:28:54 »
Yazılacak o kadar çok şey var ki, ama kısaca söylemek gerekirse, Herkesin bu hayatta yaptığı iyi davranışlarla karşılığını başarıya ulaştığınıı düşünüyorum , ondan böyle birşeyin de ortada kalmayacağını umuyorum.

Çevrimdışı Chouse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Reaves Lv.20
Köken: Alman
Son giriş: 27 Mart 2022, 20:09
Toplam oynama: 84 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2018, 15:25:38 »
Bazen başarırsın ama birileri engel olur #yusufcansın :)

Çevrimdışı VayneTheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2018, 05:44:09 »
Bazen başarırsın ama birileri engel olur #yusufcansın :)
  "Masum heveslerle ümit dolu oyunlar oynanır."    :)

Çevrimdışı VayneTheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2018, 03:40:24 »
Yazılacak o kadar çok şey var ki, ama kısaca söylemek gerekirse, Herkesin bu hayatta yaptığı iyi davranışlarla karşılığını başarıya ulaştığınıı düşünüyorum , ondan böyle birşeyin de ortada kalmayacağını umuyorum.
Kahin :)

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2018, 03:42:16 »
Kahin :)

:)