Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KA

Başlatan DoğukanÇ, 10 Ocak 2019, 00:10:21
Okunma sayısı 504 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 23:17
Toplam oynama: 123 gün, 20 saat
KA
« : 10 Ocak 2019, 00:10:21 »
K/A

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Ocak 2019, 14:32
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Korkusuz Adam !
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2019, 00:39:23 »
Sen sakat falan mısın oğlum? Sıkacaksın zannetim kaçtım bunny hop yaptım bu kadar zırlaman gerekmiyor aç şikayetini. He sen zamanında birliğine kötülüğünce dc isteyip arkadaşını çağırıp bana küfür etmeye çalışan insansın. Doğru daha sonra baya tokatlıyınca işimde çıkınca hemen engelleyen :DD HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ağlama len. hala acısı vardır.

https://hizliresim.com/4j0Y5G

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2019, 00:40:15 »
açta gene söviyim lan arkinide çağır onada söviyim senden fazla o zarar aldı sen yemek yiyeceğim bahanesiyle gidince. :DDDD

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2019, 00:49:14 »
Evladım sen herkesi kendin gibi DM'ci mi sandım ? Yazık vallahi sana kıyamam ya senin gibi IQ'sü düşük insanlarla muhattap olarak zamanımı boşa harcayamam hah sen diyiyorsan abi ben küfürünü yemekten doymadım,devam et o zaman icab edeni yaparız tatlı ponçik <3

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2019, 00:51:23 »
Yok sen gasp yapmasını bilmiyon yok bırak bu işi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2019, 02:21:27 »
bunun fena halde kuyruk acısı var. Annesine hüküm emri verdim ondan olabilir.İq şu düşük diyor birşey diyemiyor kekeliyor PHAHAHAHAHAHAHAHAHA sırtından sopa çıkaran sen, rolumumu sorguluyon lan xdddd haydi şikayet edersin şimdi. Bak bak bahaneye bak İQ'su düşük olanlarla uğraşmıyormuş. Halbuki demiyor DC engelimi açarsam sen beni gene tokatlarsin diye. Bahaneyi kes DC engelini kaldır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2019, 02:22:44 »
Ben bu velet ile dcde konuşurken kendisinin ismini sordum. Annen bilir diyor NWDJDJCJSLSPXKSNXNSKXMSNDNC

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2019, 14:45:07 »
bunun fena halde kuyruk acısı var. Annesine hüküm emri verdim ondan olabilir.İq şu düşük diyor birşey diyemiyor kekeliyor PHAHAHAHAHAHAHAHAHA sırtından sopa çıkaran sen, rolumumu sorguluyon lan xdddd haydi şikayet edersin şimdi. Bak bak bahaneye bak İQ'su düşük olanlarla uğraşmıyormuş. Halbuki demiyor DC engelimi açarsam sen beni gene tokatlarsin diye. Bahaneyi kes DC engelini kaldır.
Senin Türkçe hocanı elden geçireyim o kadar iq seviyesi düşük insansın ki Vatanının,milletinin,bayragının dilini konuşamıyorsun haline şüküret ama senin gibi birden çok beyni geriden basan insan var ama sen nirvana'da sın o derece.Senin gibi gereksiz,cahil insanlar bu ülkeden men edilmeli ha bir de şunu söylüyeyim Allah'ın akıllısı ANNEN DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAZ AMA BEN ONA OLABİLİRİM <3 Şimdi (S)elametle (G)it.

Çevrimdışı Shepard

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2019, 17:27
Toplam oynama: 61 gün, 7 saat
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2019, 15:44:28 »
Siz birbirinizi yemekten vazgeçseniz fena olmaz? Küfür ile bir yere varamayacaksınız yıl 2019 hala küfür ile bağıra çağıra iş çözebileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2019, 17:25:48 »
WERÖASDFASLKDVLKSFB ULAN BU COCUGA BAYILIYORUM YA. TÜRKÇEME LAF EDİYOR KENDİSİNE BAK, YAZIK LAN KIYAMAM KORKUYON MU SEN DC ENGELİNI KALDIRRAMIYORSUN KIYAMAM NEYSE KİTAP OKU GERİZEKALI BEYNİNİ GELİŞTİR MAL MAL ŞEYLER DİYORSUN ANLAŞILMIYOR DEDİĞİN. BURADAN ARTİSLİK YAPMAK KOLAY ANANA KÜREKLE DALARIM ÇİLEKEŞ ANNENİ CAMDAN AŞAĞA ATARIM UZA.