Eee herkes yazıyorsa partide yer almakta fayda var. Yaklaşık 50 sayfa ve 4 ay süren maceranın son günü bugündü. Eğer dikkatle bakarsanız sayfalarca içerisinde seviyesiz, akılsızca atılmış postlardansa olması gerektiği gibi, belirli bir zeka seviyesi içeren mesajlar, herkese örnek olabilecek rol ssleri göreceksiniz. Seks hikayeleri, saçma sapan türk dizileri tadındaki aşk hikayelerinden farklı olarak roleplay nedirin kısa özeti. Ve şunu da göreceksiniz ki bu oynanan oyun arkadaşlarla güzel. Ve anlayacaksınız ki SAMP'ın artık bu kadar can sıkıcı olmasındaki birinci neden oyundaki karakterini kendi yaşantısından daha çok yaşatan, 4GB'lık bir oyunun altında kişiliğini ezdirmiş bireylerin hareketleri bu kadar güzel bir oyunun bile tadını bozabiliyor. Yani uzun süre belirli bir konuma gelmeyi beceremeyip kendilerinden kat ve kat iyi yapan bireyleri kıskanmanın neresi erdem olabilir ki? ;) Bu dostlarımızla alakalı uzun bir mesaj vermeye gerek yok aslında, sonuçta delete tuşundan daha ileriye gidemezler. Daha da fazla uzatmadan bu süreç içinde yanında bulunmaktan onur duyduğum, rol yaptığım herkese teşekkürler. Çoğu kişinin beceremediği, yapamadığı bir çok şeyi konunun içerisinde zaten gördünüz, takip ettiniz. Ben aralarında en sevdiklerimi buraya monteliyor ve Sir Great B. Vaughn'un nöbetinin sonunu bildiriyorum. Son olarak önemli bir not verelim, bu oyunu oynarken anlık sinir veya yetki açlığıyla başka bireylerin açığını aramak bu oyunun klasiği. Eğer 4GB'lık bir oyundan daha güçlü bir karakteriniz yoksa geriye yapılabilecek bir şeyde kalmaz....
(Bu arada çaktırmadan örnek alacak arkadaşlar içlerini ferah tutsunlar. Karşınızda mikrofonu ağzına sokarak çavuş olan, kanserle savaşan, birçok insanın beceremediklerini yapan bir birey var ;) Üstüne alınacakların şuan yatma saati olduğu için sabah kalktıklarında heyecan yaşayabilirler ama olsun. Sonuçta aylarca aylarca ağlayıp hiçbir şey başaramamaktan iyidir haksız mıyım ;D
Special thanks to:
rody, 0fmes, mecikfiz, cho95, tâJJ, karga, gölge, raltahook vesaire vesaire... Buradan yazdığıma bakmayın, sadece oyun üzerinden bağlatıda olduğum bireyler değiller.
ekleme: LSPD'den tanıştığım, bana yardım eden ya da beraber zaman geçirdiğim tüm herkese teşekkürler. Keyifliydi, gerçekten. Ama size önerim içinizdekilere dikkat edin. Çünkü LSPD, Westeros'tan bile daha büyük yılanlara, düzenbazlara sahip.