Tamam, rol yapıyoruz okey. Onu bilmeyen yoktur. Ama, rol yapmanın dışında bir ortama giriyoruz. Bu ortamda çok iyi arkadaşlar da ediniyoruz, ona da tamam. Ama, ayların verdiği dostluktan sonra yapılan yanlışların da iyi bir şey olduğunu düşünenler var. Burada rol ortamı kurup, onun yanında da kendimize bir arkadaş ortamı yaratıyoruz. OOC arkadaştan bir farkı yok, benim dışarıda gezdiğim arkadaşlarımdan ayırmıyorum aslında. Burada discord veya ts üzerinden konuştuğum dostlarım, gerçek hayattaki arkadaşlarımın çoğundan daha iyi arkadaş. Ama, bu bu kadar kalmıyor. Burada arkadaş ediniyoruz, onun yanında da düşman ediniyoruz.
Anlamıyorum aslında biraz. Bu ortamda, ta*ak muhabbette yapılıyor. Tamam, en sevdiğim yanı bu. Ciddi ortamlarda, cıvık insanlarda oluyor. Buna katlanamıyorum aslında. Ya, ciddi bir şey konuşuyoruz. Bir sus a*k. Ya, burası rol yapma ortamı. Burası arkadaş edinme ortamı. Ama, herkes kendi sınırları içerisinde, kendi üslubu ve saygısı içerisinde davranması gerekiyor. Sen babamın oğlu/kızı olsan ne yazarki? Sen/siz benim şahsiyetime, değerlerime laf edemezsiniz.
Bunu sadece bir kişiye ithaf etmiyorum, çoğu kişide görüyorum. Tanımadığı kişiye neden anne-bacı söver ki bir insan? Ya tamam, arkadaşız da... Bir yere kadar a*k. Unutmayın, değerlere küfür edince elinize bir şey geçmez. Bu kişiler hakknıda düşünceniz nedir? Belirtirseniz sevinirim, köşede kalsın bu post.
trollemek için geliyorsanız, s. gidin. terkedin!