Bu sadece bir şekilde getirlebilir, o da getirilmez ama hane olursa diye söylüyorum. Levele göre alabileceğin kredi miktarı da artar. Araba kredisinden örnek veriyorum, nakit olarak kredi alınmaz. Örnek 32.000 dolarlık bir araba seçersin ve kredi türüyle bu arabayı alırsın. Arabanın kredisi bitene kadar hiçbir şekilde arabayı satamazsın. Krediyle arabayı aldığın andsn itibaren saatlik gelen maaşlar ile otomatik ve zorunlu olarak arabanın kredisini ödemek için gider. Yani kredi borcunuz varsa bankadan maaş alamazsınız. İsteğe bağlı olarak elinize para geçtiği anda bu kredinin kalanını maaştan çekilmesini beklemek yerine tümüyle ödeyebilirsiniz. Tabi kredinin de üstüne belirli bir faiz binmesi gerekiyor. 32.000 dolara alınan arabaya %15 gibi bir faiz binerek onu 36.800 ödersiniz. Tabi level sistemini de unutmamak gerek atıyorum birinin kredi çekebilmesi için en az 10 level olması gerekebilir ve 10 level bir kişi en fazla 50.000 dolar kredi çekebilir. Her levelde bu miktar 5000 dolar artar yani 20 level birisi 100.000 dolara kadar kredi çekebilir. Rakamları da örnek olarak verdim.