Selam gençler şimdi çok saçma bir şeyi dile getirmek için buraya yazıyorum. İnsanlara umarım farkındalık katabilirim.
Biliyorsunuz ki geçmiş günler de Rina sunucusunda benzin fiyatlarından vergilerden dolayı falan LSPD kurumuna devlete maddi manevi zarar verildi. İnsanlar sokağa döküldü, herkes hakkını arama peşindeydi. Bu insanların yapması gereken bir şey ben bunun arkasındayım, keşke ükemiz de böyle olsa xd. Her neyse biliyorsunuz insanlar sokağa döküldü haklarını aradılar bazen dozunu aşsa da bir sıkıntı yok. Yakındığım olay ise şu, şu bir haftadır iki polis öldü, polis departmanı fazlasıyla yara almış bir durumdayken, neden insanlar sokağa dökülmüyor? Neden sevgi protestoları yapmıyor? Neden polislerin öldüğünü sorgulamıyor, senin evini barkını koruyan polis ölüyor ve sen hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsun. Bakın bu yanlış, ardı ardına gelen ölümlerin sebebini halkın "en azından" sosyal mecra da araması lazım(lsocial). Ama herkes hayatını mutlu geçiriyor. Arkadaşlar polisleri sevin, polisler iyidir bile bile kötü davranmak istemezler. Tabi birkaç çürük elma dışında söylüyorum bunu. Tabii sadece halkın değil, devletin de suçu var ölümler ile alakalı kalkıp bir açıklama dahi yapmadı gerçi halk bunu istemiyor ki yapsın ne diyeyim karışık.