Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BRATVA ORGANIZATSIYA (KONU KİLİT)

Başlatan catwalk, 06 Ocak 2019, 12:18:39
Okunma sayısı 7375 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.M.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:11
Toplam oynama: 64 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BRATVA ORGANIZATSIYA
« Yanıtla #140 : 23 Ocak 2019, 15:50:36 »
Bratva deyip de tanıtıma Vito'nun fotoğrafını eklemek, altına da Boss-underboss-capo diye rütbeleri saydırmak çok fahiş bir hata olmuş. Zaten bu oluşumun rütbeleri bu şekilde olamaz, hem bratvaya hem de uyguladığınız senaryoya aykırı. Ayrıca "moscow" adı verilen planı pek gerçekçi bulmadım. Öyle bir plan düşünseniz bile adına "bratva" dememelisiniz, aynı etkide olmanız mümkün olamaz.

Kişisel olarak rollerinizde problem olduğunu düşünmüyorum ama ismini aldığınız konseptle fiili bir ilginiz yok gördüğüm kadarıyla, kendinizi bağladığınız senaryo da sizi o kuvvete getiremez. Dikkate alırsanız sevinirim.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 21:18
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
« Yanıtla #141 : 23 Ocak 2019, 16:14:03 »
Bratva deyip de tanıtıma Vito'nun fotoğrafını eklemek, altına da Boss-underboss-capo diye rütbeleri saydırmak çok fahiş bir hata olmuş. Zaten bu oluşumun rütbeleri bu şekilde olamaz, hem bratvaya hem de uyguladığınız senaryoya aykırı. Ayrıca "moscow" adı verilen planı pek gerçekçi bulmadım. Öyle bir plan düşünseniz bile adına "bratva" dememelisiniz, aynı etkide olmanız mümkün olamaz.

Kişisel olarak rollerinizde problem olduğunu düşünmüyorum ama ismini aldığınız konseptle fiili bir ilginiz yok gördüğüm kadarıyla, kendinizi bağladığınız senaryo da sizi o kuvvete getiremez. Dikkate alırsanız sevinirim.
" Rusya'da hala gücü hissedilen bu oluşumun kolu olarak Los Santos'da yapılanmaya çalışan bir topluluk mevcuttur. Doğal olarak farklılıkların bulunduğu bu topluluk Amerikan kültürüne uyum sağlayıp Rusya'da yaratılan hakimiyeti Los Santos'a taşımaya çalışmaktadır. Rusya'dan kültür getirip adapte etmek yerine yeni bir kültür yaratma çabasına girilmiştir."
Tanıtımın bu satırlarından anlaşılacağı üzere yeni bir kültür yaratılıyor. Sadece bağlantıda olunan oluşumun ismi kullanılmaktadır. Zaten oluşum yeni bir kültür üzerine gittiği için Rusya'daki oluşumu tanıtırken çok derinlere inilmedi. Rusya'daki oluşum ile Los Santos'daki oluşumun ilişkisini günlük hayattan şöyle örnekleyebilirim;  bir dükkan'ın hem tatlı hem tuzlu çörekler satması gibi. İkisi taban tabana zıttır fakat kaynakları, çıkış noktaları aynıdır. İkiside en nihayetinde çörek olarak nitelendirilir ve aynı dükkanın ürünüdür. Kullanılan fotoğraflar kısmına gelecek olursam onları kişi veya şahıslara göre seçmedik. Hepsi birer temsildir. Moscow'a gelecek olursak uzun süredir planlanan bir proje olduğunu söylemem doğru olur. Üzerinde kafa yorduk artısını eksisini düşündük her şey istediğimiz gibi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

İyi niyetli eleştirin için çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı H.M.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:11
Toplam oynama: 64 gün, 20 saat
« Yanıtla #142 : 23 Ocak 2019, 16:45:53 »
Bratva'nın, etki alanını genişletme ve kaynak sağlama amacına sizin ekip aracılığıyla ulaşmak istemesi kabul edilse bile, bence ekibin ismi bratvayı taşımamalı. En azından isme özgün bir şeyler eklenmeli. Ayrıca rütbeler kısmına halen cevap alamadım. İtalyan mafyasının rütbelendirmesinin kullanılmasına, bratva da sıcak bakmayacaktır. Biraz daha serbest rütbeler düşünülebilir.

Tanıtımdaki vito resmine gelince, en azından bratva görüntüleriyle süsleseniz veya herhangi bir organizasyon tarafından kullanılabilecek görüntüleri kullansanız daha iyi olabilirdi.

Eleştirimi değerlendirdiğin için teşekkürler ve iyi roller.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
« Yanıtla #143 : 23 Ocak 2019, 17:01:33 »
Bratva'nın etki alanını genişletmek ve kaynak sağlama amacına sizin ekip aracılığıyla ulaşmak istemesi kabul edilse bile, bence ekibin ismi bratvayı taşımamalı. En azından isme özgün bir şeyler eklenmeli. Ayrıca rütbeler kısmına halen cevap alamadım. İtalyan mafyasının rütbelendirmesinin kullanılmasına, bratva da sıcak bakmayacaktır.

Tanıtımdaki vito resmine gelince, en azından bratva görüntüleriyle süsleseniz veya herhangi bir organizasyon tarafından kullanılabilecek görüntüleri kullansanız daha iyi olabilirdi.

Eleştirimi değerlendirdiğin için teşekkürler ve iyi roller.
İsim konusunda fikrine saygı duyuyorum ama aramızda böyle bir seçime gittik. Çünkü keskinde olmasa bir bağ söz konusu Rusya ile. Bir firmanın farklı mönülere sahip iki lokantası gibi düşünebilirsin. Farklılık arz ederler fakat aynı amaca hizmet ederler.  Rütbeler kısmına gelecek olursak ayrıca açıklamadım çünkü farklı bir kültür oluşturduğumuzu söylediğim için bunun normal olduğunu düşünüyorum. Karma bir rütbe sistemi söz konusu İtalyan mafyası rütbelendirmesi değilde Amerikanvari bir anlayış olarak  görülebilir. Vito görüntüsü için tekrardan belirtmek isterim tamamen temsildir. Göze hitap etmesi açısından kullanılmıştır.

Tekrardan eleştirin için teşekkür ederim.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: