Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BRATVA ORGANIZATSIYA (KONU KİLİT)

Başlatan catwalk, 06 Ocak 2019, 12:18:39
Okunma sayısı 7412 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: BRATVA ORGANIZATSIYA
« Yanıtla #30 : 06 Ocak 2019, 21:21:34 »
Kg

Çevrimdışı Elite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 21:40
Toplam oynama: 161 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 07 Ocak 2019, 08:39:24 »

Çevrimdışı Deep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 15:37
Toplam oynama: 155 gün, 22 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 08 Ocak 2019, 04:56:33 »

Spoiler:

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 21:18
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
« Yanıtla #33 : 09 Ocak 2019, 02:16:31 »

Çevrimdışı Slage

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 09 Ocak 2019, 14:40:39 »
Rollerinizde başarılar dilerim umarım rollerde buluşuruz :)

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 10 Ocak 2019, 06:58:26 »
Rollerinizde başarılar dilerim umarım rollerde buluşuruz :)

Güzel yorumun için teşekkürler.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 10 Ocak 2019, 08:53:29 »

Çevrimdışı gunahkarkedi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Ağustos 2020, 15:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #37 : 10 Ocak 2019, 11:51:20 »
Bratvalar legal yoldan para kazanmaz diye biliyorum. Daha çok varoş takılırlar, ilk başta direk zengin bir başlangıç yapmanız tamamen yanlış olmuş. Kazanılan paraların çoğu kirli işlerden gelir, ekstra gelirleri var mıdır bilemem. Bratva zaten Sovyetler Birliği kökenli çeşitli organize suç örgütlerinin genel adıdır. Sizin yaptığınız bratva değil, kültürü biraz daha araştırıp ardından tekrar bir oluşum yapmayı deneyebilirsiniz. Sıradan bir Rus mafyasını canlandıracak olsaydınız bunda sorun yoktu ama böyle kapsamlı geniş içerikli bir "Bratva" kültürünü yansıtmaya çalışmanız ve bunu bu denli amatörce yapmanız ve bunu dış görünüşe yanlış yansıtmanızı doğru bulmadım. Açık görüşümü paylaşmak istedim elbette bunu yapan sizlersiniz kayda alırsınız veyatta almazsınız orası tamamen sizin elinizde. İyi forumlar.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 10 Ocak 2019, 12:45:22 »
Bratvalar legal yoldan para kazanmaz diye biliyorum. Daha çok varoş takılırlar, ilk başta direk zengin bir başlangıç yapmanız tamamen yanlış olmuş. Kazanılan paraların çoğu kirli işlerden gelir, ekstra gelirleri var mıdır bilemem. Bratva zaten Sovyetler Birliği kökenli çeşitli organize suç örgütlerinin genel adıdır. Sizin yaptığınız bratva değil, kültürü biraz daha araştırıp ardından tekrar bir oluşum yapmayı deneyebilirsiniz. Sıradan bir Rus mafyasını canlandıracak olsaydınız bunda sorun yoktu ama böyle kapsamlı geniş içerikli bir "Bratva" kültürünü yansıtmaya çalışmanız ve bunu bu denli amatörce yapmanız ve bunu dış görünüşe yanlış yansıtmanızı doğru bulmadım. Açık görüşümü paylaşmak istedim elbette bunu yapan sizlersiniz kayda alırsınız veyatta almazsınız orası tamamen sizin elinizde. İyi forumlar.

Eğerki tanıtımı ayrıntılı bir biçimde okumuş olsaydın böyle bir yorum yapmazdın diye düşünüyorum. Kurulan oluşum hali hazırda temeli çoktan atılmış bir dev. Zaten tanıtımın ilk paragraflarında bunu bulman mümkün. Amerika da kurulan kolundaki bazı farklılıkların olması söz konusu evet ama zaten zenginleşmiş ün yaymış bir oluşumun tekrardan sıfırdan başlaması ne kadar mantıklı geliyor onu münakaşa edebiliriz. Elbetteki hatalarımız olabilir eleştirileri kabul ederim hatta tarafsız eleştiri yapan insanlar beni çok mutlu eder ama sen keşke ooc kin sebebiyle böyle bir eleştiri yapmak yerine tanıtımı okusaydın.

Çevrimdışı ToreTTo!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Haziran 2024, 23:51
Toplam oynama: 154 gün, 0 saat
« Yanıtla #39 : 10 Ocak 2019, 12:48:39 »

Ah, ne kadar üzücü bir durumdasın.. Kitabın ön yüzünü okumadan direkt sona gelmişsin.. Bence biraz daha okumalısın. Vakit kaybı diyorsan, ona diyecek bir şey yok. Her türlü eleştiriye açığız... H-ah, burada ki yazılar kitap yerine geçmez. Yazılan kitaplarda anlamlar çok vardır. Bence buradan biraz kaçıp en azından 1 saat kadar kitap okumalısın.. İyi forumlar..