hayır aimbot kullanmıyorsun fakat ped.ifp sayesinde üstünlük sağladığını söyleyebilirim sana aimbot diyen büyük ihtimal 2014 dönemindeki rakguyu falan görmemiş
bahsettiğin adam çok da iyi değil, sen daha oyuncu görmemişsin. ped.ifp sayesinde üstünlük sağladığım pek söylenemez, eğilip sağa sola kıvrılma olayını pek yapmıyorum.
rakguy iyi değil mi? :DD bir foco tdm efsanesidir kendisi bakma son dönemlerinde berbat olduğunda
şu günümüzde gördüğün iyi oynayan adamlardan bahsediyorsan çoğu çöp eski dönemlerden cidden halan tek kişi banks kullancısıdır sağ olsun foco tdm'yi batıran arkadaştır kendileri
başta iyi olup sonda kötü olmak ne kadar mantıklı sence? başta kötü olup sonlara doğru iyi olsa neyse, süre zarfınca geliştirmiş der anlarım. ama başta iyi olup sonradan kötüleşmek biraz garip (:
her zaman eskiler iyi değildir, yeni olup da sağlam oyuncular var samp'da kimsenin hakkını yeme boşuna. claus'dan tut tac'a kadar, bunlar da iyi oyuncular.
sebebinin açık açık foco tdm dışında herhangi bir deathmatch sunucusunda oynayamadığı için zamanla yeteneği kaybetmesine bağlı claus tamam da tac mı?
utanmasan angel_k diyeceksin he
kokyden alıp geldiğin isimleri sayma lutfen bana, bilgilen gel az
normal biçimde sohbet ediyoruz sanıyordum bilgilen gel az ağır oldu yaklaşık 6 yıldır burada olan ve focotdm'de moderatörlük yapmış birine bilgilenmesini söylemen garip komedi .p
aimbot olmadığı zaten belli, taşşağına yazılmış bir şey olduğu da belli. vuruşları da iyi, rakguy falan hikaye yeni dönem dmcileri daha iyi