Selamlar, aslında konuya girmeyecektim fakat konu RODGERS tanıtımına, yani çukur rolü diye tabir edilen role gelince dahil olmak zorunda kaldım. Çünkü tanıtım benim tanıtımım.
Herkesin onayı gidebilir, onay alabilir bu gayet doğal bir durum. Hata yapmak kötü birşey değil, önemli olan hatadan dönebilmek. Hermanos üyelerine geçmiş olsun fakat bu bir son değil. Daha iyisini yapıp tekrar eski halinize hatta daha iyi bir hale bürünebilirsiniz. Benim burada ki sorunum çukur rolü muhabbetine.
Bu konuyu LEXTER ile istişare edip anlatmama rağmen hala bazı insanlar kendi hatalarını bu hatalar ile kapatmaya çalışmakta.
O zaman yaptığımız rolü elbet çukur izleyip aaa bu rolü yapalım diyip yapmamıştık. O dönem ki şartlar bu role elverişli bir biçimdeydi ve o rol aslında bir nevi birçok tanıtıma atılacak bir rolün temeli olmuştu. Bu bana göre bir hata, ya da yanlış bir durum değil fakat yanlış bir durum olsa bile başkalarının her hatasında BENİM tanıtımımın bu işe dahil olması beni hoşnut etmiyor. Zamanında RODGERS olarak kendimizce birşeyler başardık, yüksek çapta oyuncu barındıran birliğimizin yönetimi olarak gerek sicil, rol bilgisi gibi kavramlara çok önem verdik. Hatta birçok tanıtımın rol zenginliğini sağlamak adına kendimiz büyük çaplı o dönemde olmayan rol fikirlerine büründük. Sizlere bu duyuruyu bir sefer daha geçip. İyi gunler dıliyorum. İsteğim kimseyi aşağılamak ya da küçük düşürmek değil. Teşekkürler.