Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hermanos Familia!

Başlatan SANTİNO, 06 Ocak 2019, 00:08:49
Okunma sayısı 64407 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DALİ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gustav Dali Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Haziran 2023, 23:23
Toplam oynama: 156 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Logan Perez Lv.26
Son giriş: 21 Haziran 2023, 23:24
Toplam oynama: 7 gün, 3 saat
Volya Fomin Lv.26
Köken: Rus
Son giriş: 04 Mayıs 2023, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Ynt: Hermanos Familia!
« Yanıtla #530 : 20 Şubat 2021, 16:13:15 »
1

Çevrimdışı SaRı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Kasım 2024, 06:52
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Mayıs 2024, 14:28
Toplam oynama: 136 gün, 17 saat
Molina Berry Lv.25
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 00:08
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Lucy Berry Lv.25
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 03:31
Toplam oynama: 19 gün, 3 saat
« Yanıtla #531 : 20 Şubat 2021, 17:15:52 »
1

Çevrimdışı AlpHaKinq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 20:54
Toplam oynama: 55 gün, 2 saat
Mia Stella Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 23:27
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #532 : 20 Şubat 2021, 17:50:53 »
1

Çevrimdışı Stay_High_808

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Eylül 2023, 11:04
Toplam oynama: 22 gün, 0 saat
« Yanıtla #533 : 20 Şubat 2021, 18:26:39 »
Anderson'lar Olarak başarılar diliyorum  :like:
5

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
« Yanıtla #534 : 21 Şubat 2021, 00:02:54 »

Hahahaha mekanik yapıcam. Aga gülüyon gülen bir adam nasıl tedirgin olsun. Ha birde şey dicem şu rol editlemeyi bir öğrenemediniz ya nasıl incelemedesiniz anlamıyorum. Bir günü rol editlemeyi öğretiyim istiyorsan.

Çevrimdışı Xerses

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2024, 16:41
Toplam oynama: 96 gün, 7 saat
Birlik: ****** ****EL!
« Yanıtla #535 : 21 Şubat 2021, 00:09:28 »

Hahahaha mekanik yapıcam. Aga gülüyon gülen bir adam nasıl tedirgin olsun. Ha birde şey dicem şu rol editlemeyi bir öğrenemediniz ya nasıl incelemedesiniz anlamıyorum. Bir günü rol editlemeyi öğretiyim istiyorsan.
Diyosuun...

Çevrimdışı SANTİNO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 22:40
Toplam oynama: 42 gün, 9 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:37
Toplam oynama: 553 gün, 21 saat
Son giriş: 16 Temmuz 2023, 15:16
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #536 : 21 Şubat 2021, 01:33:43 »

Çok iyi biliyordun herşeyi ondan kapatıldı demi birliğin.Kaç gündür tanıtıma olumsuz,kötü yorumlar atıp kirletiyorsunuz hasetliğinizden.Maşallah hergün tanıtımımıza bakacak kadar hayransınız bize.Senin bir helper olarak bu üslupta konuşman çok yanlış.Tamam anladık çekemiyorsun bizi ama daha fazla kötü yorum yapmana gerek yok sen sevsende sevmesende biz buradayız koçum.Bir nokta dahi koymazsan bu tanıtıma sevinirim artık.
3

Çevrimdışı SAHMERA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 23:51
Toplam oynama: 239 gün, 20 saat
Birlik: ****** *****lie
« Yanıtla #537 : 21 Şubat 2021, 14:36:23 »

Çok iyi biliyordun herşeyi ondan kapatıldı demi birliğin.Kaç gündür tanıtıma olumsuz,kötü yorumlar atıp kirletiyorsunuz hasetliğinizden.Maşallah hergün tanıtımımıza bakacak kadar hayransınız bize.Senin bir helper olarak bu üslupta konuşman çok yanlış.Tamam anladık çekemiyorsun bizi ama daha fazla kötü yorum yapmana gerek yok sen sevsende sevmesende biz buradayız koçum.Bir nokta dahi koymazsan bu tanıtıma sevinirim artık.
Kanka bu sadece eleştiri yapıyorum. Benim birliğimin kapatılma sebebi Rodgers Gallo falan Rus Soy ismi değilmiş. Lexter'le konuştum ama en azından iki hafta da aşağı yukarı onay aldım sen hala alamadın. Helper olarak üslup demişsin sadece eleştiri. Ha birde benim için zor birşey değil yine açar onay alırım canım. Ama sen bu rollerle biraz zor.

Çevrimdışı HAKVERDİ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ekim 2024, 10:29
Toplam oynama: 176 gün, 1 saat
Robby Kanee Lv.18
Son giriş: 11 Aralık 2024, 17:45
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #538 : 21 Şubat 2021, 15:02:32 »

Kanka bu sadece eleştiri yapıyorum. Benim birliğimin kapatılma sebebi Rodgers Gallo falan Rus Soy ismi değilmiş. Lexter'le konuştum ama en azından iki hafta da aşağı yukarı onay aldım sen hala alamadın. Helper olarak üslup demişsin sadece eleştiri. Ha birde benim için zor birşey değil yine açar onay alırım canım. Ama sen bu rollerle biraz zor.

Nedense bu eleştirilerin beni discord'a çağırıp ic olarak dost olmak istediğini söyledikten sonra benim ic bi olayı ooc ye karıştırmayıp role göre hareket edelim dememden sonra bu eleştiriler başladı. :kiss:
1

Çevrimdışı SANTİNO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 22:40
Toplam oynama: 42 gün, 9 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:37
Toplam oynama: 553 gün, 21 saat
Son giriş: 16 Temmuz 2023, 15:16
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #539 : 21 Şubat 2021, 15:55:44 »

Zor falan değil zaten onaylı sürecindeyiz kıskanç kardeşim.Herşey onay almak SS editlemek değil.Herkes anne karnında öğrenmiyor SS almayı geliştirmeye çalışıyor arkadaşlarımız.İnsan tebrik eder,başarılar diler olur biter.Siz zaten sadece forumda varsınız oyunda hiçbir rolünüzü göremedim sadece Tır kasıyordunuz biz rol yaparken :) .Eleştiri dediğin 1 kere yapılır siz hergün bu tanıtımdasınız ve neredeyse hergün olumsuz yorum yapıyorsunuz.Bu rollerle biraz zor falan değil buna LEXTER ve yönetim karar verir ben 2018'den beri bu sunucuda oynuyorum.2019'dan bu yana da birlik yönetiyorum ve bugüne kadar kurduğum birliklerin adı Rol birliği olarak anıldı bir kere bile hileye hurdaya karışmadı adımız bizi bilen bilir efendi,dürüst insanlarız.Millet hile ile DM yaparken,biz hep rol yaparız savaşırsakta kuralına göre savaşırız.Biz rolümüzü yaparız,kurallar dahilinde keyfimize bakarız,onay alıp almama konusunuda yönetime bırakırız güzel kardeşim.
1