Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kardeş dediğin insanların değişip aranızın bozulması durumu.

Başlatan Plastik Mafya, 04 Ocak 2019, 23:22:02
Okunma sayısı 2484 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Fakat oyun içerisinden kimseye kardeş demeyin, en azından gerçek hayata taşımadığınız kimseye. Kardeş demeniz için çok büyük şeylerin olması lazım, kardeş kavramı o kadar basite indirgenebilecek bir şey değil bana göre. Ben de bunu yediğim kazıktan sonra öğrendim, ama geç oldu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
anlamiyok

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
anlamiyok

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
bence 2 yil muhabbet yaptigin birini herkesin onunde ifsa etmen pek hos birsey degil. Arkadas seninle yaptigi konusmalari buraya tasimamis fakat senin yaptigin gercekten yanlis.
Hacı anlatıyoruz da kime anlatıyoruz, attığı ifşayı bile okumadım benim kafayı anladın,sen iyi geceler. :)

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Fakat oyun içerisinden kimseye kardeş demeyin, en azından gerçek hayata taşımadığınız kimseye. Kardeş demeniz için çok büyük şeylerin olması lazım, kardeş kavramı o kadar basite indirgenebilecek bir şey değil bana göre. Ben de bunu yediğim kazıktan sonra öğrendim, ama geç oldu.
Ben de tam bugün yediğim kazıktan sonra öğrendim aga,harbiden zor ama yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
ne boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooş

bir konu

sanaldan arkadaşlık kurulmaz

Sanal ortam arkadaşlığı sanal ortam gerçekliği kadar olur.
Alakası yok, @Thor bu adam benim dibimde oturuyor. Sanalda da güvendiğim insanlardan biri. Maaşımı alınca babuşla mcdonalds da yemek yiycez asjhsadkasd @Hill çok büyük bir sorun olmadıkça konuşmayı kesmeyide düşünmüyorum. Mantıklı konuşan ve açıkçası, hayatıma yön vermeye çalışan insanlardan biri.
@Muerte olmasaydı mal gibi takılıyordum, o kadar eğlenceli ve hoşuma gidiyor ki anlatamam. Sırf daha fazla vakit geçireyim diye @Tonny bu knkmla geçirdiğim süreden fedakarlık ettim. Beni yine aldatmazsa hep Muerte!

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Hiçbir şey yapmasan dahi kardeş dediğin insanlar yanından sebepsiz olarak bile gidebiliyor. Başıma bir kez geldi, kardeş dediğim ve herşeyimi paylaştığım bir kız arkadaşım vardı. Peki sonra ne oldu, sırf bir durumdan dolayı yüzüme bile bakmıyor şimdi. Konuşmuyor benimle, saçma salak sebeplerden dolayı. Tabii takacak mısın, takmayacaksın. Nereye kadar takıp kafanı yoracaksın, ben bir ay üzüldüm iki ay üzüldüm üçüncü ay takmadım. Şimdiyse bir buçuk yıl oluyor, her gün görüyorum ama konuşamıyoruz, konuşmuyoruz. Dert değil, herkes gelip geçici. Kendine bak, kendine dikkat et ve kendinden taviz verme gelen gelir, giden gider çok basit bir şey bu iki çizgi arasında kalan yol gibi.
Eyvallah tuttum bunu ders olsun, geçmiş olsun bu arada.

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
bence 2 yil muhabbet yaptigin birini herkesin onunde ifsa etmen pek hos birsey degil. Arkadas seninle yaptigi konusmalari buraya tasimamis fakat senin yaptigin gercekten yanlis.
hangimizin yaptığı daha yanlış?
milleti sürekli dolandıran, dolandırmaya devam eden, az biraz zeki olmasıyla bunu çaktırmayan bir insandan bahsediyoruz. ilk dolandırdığı ben değilim ve son dolandırdığı da ben olmayacağım.
olayın aslını anlatmayayım da ne yapayım? milletin haksız yere bana düşman olmasını mı izleyeyim?
hala anlamıyorsun özellikle düşman olmasınlar diye x dedim ama yine belli ettin kendini konuşma artık

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
anlamiyok

Çevrimdışı predator

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2019, 11:27
Toplam oynama: 76 gün, 4 saat
Yat yarın dershanene git karaktersiz herif seni.