Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kardeş dediğin insanların değişip aranızın bozulması durumu.

Başlatan Plastik Mafya, 04 Ocak 2019, 23:22:02
Okunma sayısı 2476 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
ne boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooş

bir konu

sanaldan arkadaşlık kurulmaz

Sanal ortam arkadaşlığı sanal ortam gerçekliği kadar olur.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

bir konu

Alakası yok, @Thor bu adam benim dibimde oturuyor. Sanalda da güvendiğim insanlardan biri. Maaşımı alınca babuşla mcdonalds da yemek yiycez asjhsadkasd @Hill çok büyük bir sorun olmadıkça konuşmayı kesmeyide düşünmüyorum. Mantıklı konuşan ve açıkçası, hayatıma yön vermeye çalışan insanlardan biri.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Bir oyunu bu kadar dert yapma. Benim basima nice seyler geldi, anlatsam gene bir baskasinin derdi yaninda kum tanesi kalir. Hayat boyle, iliskilerin hepsi cikar ve kar uzerine kurulu. Yillardir tanidigim arkadaslarim ortam icin, degisiklik icin 2 gunde yalan oldular. Ailemin icindeki herkes cikarci ve karci. Hepsi ben dort dortluk muslumanim diye takilsada hicte oyle degiller. Dayilarimdan tut teyzelerime kuzenlerime herkes cikarci. Hayat boyle isliyor bugun yaninda olan birisi yarin bir bakmissin arkandan bicaklayip onune gecmis. Ne kadar iyi olursan ol hayat bu ne kadar sert vuracagi belli olmaz. Benden sana tavsiyem benim gibi yap, kendini ve cikarini dusun ki karsindakinin yedigi haltlar yuzunden canini sikma ya da moralini bozma.

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat

bir konu

Alakası yok, @Thor bu adam benim dibimde oturuyor. Sanalda da güvendiğim insanlardan biri. Maaşımı alınca babuşla mcdonalds da yemek yiycez asjhsadkasd @Hill çok büyük bir sorun olmadıkça konuşmayı kesmeyide düşünmüyorum. Mantıklı konuşan ve açıkçası, hayatıma yön vermeye çalışan insanlardan biri.
iyi dedin kral

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
Bir oyunu bu kadar dert yapma. Benim basima nice seyler geldi, anlatsam gene bir baskasinin derdi yaninda kum tanesi kalir. Hayat boyle, iliskilerin hepsi cikar ve kar uzerine kurulu. Yillardir tanidigim arkadaslarim ortam icin, degisiklik icin 2 gunde yalan oldular. Ailemin icindeki herkes cikarci ve karci. Hepsi ben dort dortluk muslumanim diye takilsada hicte oyle degiller. Dayilarimdan tut teyzelerime kuzenlerime herkes cikarci. Hayat boyle isliyor bugun yaninda olan birisi yarin bir bakmissin arkandan bicaklayip onune gecmis. Ne kadar iyi olursan ol hayat bu ne kadar sert vuracagi belli olmaz. Benden sana tavsiyem benim gibi yap, kendini ve cikarini dusun ki karsindakinin yedigi haltlar yuzunden canini sikma ya da moralini bozma.
eyvallah ama çıkar konusu söz konusu değil bu olay her türlü benim çıkarıma oldu şuan o %200 zararda ama beni üzen şey ise böyle güzel bir arkadaşlığımın bitmesi,galiba saf biriyim onun uğradığı zarara üzülüyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
Tanrıya şükür birliğe aldığım bazı adamlar dışında şikayetçi olmadım aslan gibi delikanlı hepsi araya bazı çürükler geldi onlarda erkenden gitti zaten

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
anlamiyok

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
bence 2 yil muhabbet yaptigin birini herkesin onunde ifsa etmen pek hos birsey degil. Arkadas seninle yaptigi konusmalari buraya tasimamis fakat senin yaptigin gercekten yanlis.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Hiçbir şey yapmasan dahi kardeş dediğin insanlar yanından sebepsiz olarak bile gidebiliyor. Başıma bir kez geldi, kardeş dediğim ve herşeyimi paylaştığım bir kız arkadaşım vardı. Peki sonra ne oldu, sırf bir durumdan dolayı yüzüme bile bakmıyor şimdi. Konuşmuyor benimle, saçma salak sebeplerden dolayı. Tabii takacak mısın, takmayacaksın. Nereye kadar takıp kafanı yoracaksın, ben bir ay üzüldüm iki ay üzüldüm üçüncü ay takmadım. Şimdiyse bir buçuk yıl oluyor, her gün görüyorum ama konuşamıyoruz, konuşmuyoruz. Dert değil, herkes gelip geçici. Kendine bak, kendine dikkat et ve kendinden taviz verme gelen gelir, giden gider çok basit bir şey bu iki çizgi arasında kalan yol gibi.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
özkan ibnesi yüzünden bişeyler yaşasamda seviyom onun dışında aram kimseyle bozulmadı