KENDİNİZE BİR İŞYERİ ALMAK İSTİYORSUNUZ, FAKAT DESTEĞE Mİ İHTİYACINIZ VAR? Bu destek, Charleson INC'den geliyor. Yepyeni anlayışıyla kendine işyeri açmak isteyen kişi(ler) aşağıdaki bölümde yer alan formu doldurup
[email protected] (Forum PM) adresine gönderiyorlar ve çalışanlarımızın incelemesinden sonra sizleri bir mülakata sokuyoruz. Bu mülakatta açacağınız yerin ülkeye yada şehrinize ne kadar yararlı olacağını tartışıyor, ölçüyor ve biçiyoruz. Bu yeterlilik testini de geçtikten sonra Charleson INC. adı altında, kendimize hisse aldıktan sonra size işyeri temin ediyoruz. Eğer işyeriniz yeterli rağbeti görmezse, anlaşma doğrultusunda işyeriniz elinizden alınıyor ve bir miktar para ödüyorsunuz. Forma ulaşmak için linke tıklayın!
((Aşağıdaki formu doldurup Feold kullanıcısına pm göndermeniz yeterli)) "Önizleme"
CHARLESON INC. "BENİM İŞİM" BAŞVURU FORMU
KİŞİSEL BİLGİLER Adınız,soyadınız: Yaşınız: Cep telefon numaranız: Varsa mesleğiniz: İŞYERİNİZ ve SİZ HAKKINDA Açmak istediğiniz işyeri tipi: Bize yapacaklarınızdan bahsedin: Bu hayattaki en büyük hedefiniz nedir?: Açmak istediğiniz lokasyon -adres olarak-: PROTOKOLLER VE ANLAŞMALAR Ben (buraya isminiz), (buraya tarih) tarihinde Charleson INC. "Benim İşim" kampanyasına başvurdum. Yeterlilik testine devamsızlık yapmadan katılacağım. İşyerimi elime aldıktan sonra, belirlenen anlaşmalar üzerine kazancın belirli bir yüzdesini Charleson INC.'ye yatıracağım. Eğer işyerim yeterli rağbeti görmezse, işyerimin kapatılacağından ve ederi paranın %75'ini tazminat olarak ödeyeceğimi kabul ediyorum. Yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum: Evet [ ] Hayır [ ]
[center][img]https://i.hizliresim.com/oO0nY7.png[/img][/center] [center][i]CHARLESON INC. "BENİM İŞİM" BAŞVURU FORMU[/i][/center] [hr] [size=12pt]KİŞİSEL BİLGİLER[/size] [b]Adınız,soyadınız:[/b] [b]Yaşınız:[/b] [b]Varsa mesleğiniz:[/b] [hr] [size=12pt]İŞYERİNİZ ve SİZ HAKKINDA[/size] [b]Açmak istediğiniz işyeri tipi:[/b] [b]Bize yapacaklarınızdan bahsedin:[/b] [b]Bu hayattaki en büyük hedefiniz nedir?:[/b] [b]Açmak istediğiniz lokasyon -adres olarak-:[/b] [hr][hr] [size=12pt]PROTOKOLLER VE ANLAŞMALAR[/size] [quote]Ben (buraya isminiz), (buraya tarih) tarihinde Charleson INC. "Benim İşim" kampanyasına başvurdum. Yeterlilik testine devamsızlık yapmadan katılacağım. İşyerimi elime aldıktan sonra, belirlenen anlaşmalar üzerine kazancın belirli bir yüzdesini Charleson INC.'ye yatıracağım. Eğer işyerim yeterli rağbeti görmezse, işyerimin kapatılacağından ve ederi paranın %75'ini tazminat olarak ödeyeceğimi kabul ediyorum.[/quote] [b]Yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum:[/b] Evet [ ] Hayır [ ]İŞBİRLİKÇİLERİMİZ