Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[71] Fólkvangr MC [ARŞİV]

Başlatan JuiceTheTailor, 03 Ocak 2019, 16:36:17
Okunma sayısı 135386 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Nisan 2020, 03:00
Toplam oynama: 75 gün, 16 saat
Ynt: Folkvangr Motorcycle Club [71] | Chapter: Montgomery
« Yanıtla #1610 : 01 Mart 2019, 14:49:47 »
Bizi kardeş yapan, aradaki kan bağı değil, içerideki kalptir. Ve kardeş dediğin, iyi ve kötü her anında yanında hissettiğindir.

Yooo, para ver

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat

Çevrimdışı Yaylexa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Eylül 2020, 23:35
Toplam oynama: 12 gün, 9 saat
Birlik: ****AWZ
« Yanıtla #1612 : 01 Mart 2019, 19:10:59 »

Çevrimdışı harmonyka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Kennedy Lv.11
Son giriş: 21 Kasım 2020, 01:42
Toplam oynama: 13 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #1613 : 01 Mart 2019, 19:16:37 »
Bizi kardeş yapan, aradaki kan bağı değil, içerideki kalptir. Ve kardeş dediğin, iyi ve kötü her anında yanında hissettiğindir.

Yıl 2009 facebook zaman tüneli yazıları Mc_VlADiMmMiRrRR
Resim hariç trol xd

Çevrimdışı gunahkarkedi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Ağustos 2020, 15:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #1614 : 01 Mart 2019, 19:20:04 »
MC'lerin motorla değilse, araçla bir yere gittiğinde yeleğini çıkardığını biliyorum. Yeleğini kulüpteyken, birlikte sürüşe çıkarken ve motor altındayken giydiğini biliyorum. Gene biraz araştırma yapıp onu entegre ederseniz, bilgilendirme kısımları dahilinde biraz daha bilgilenmiş oluruz. MC'nin churchu ünlüdür, emri vaki yoktur diye biliyorum, herkesin fikri alınır ve en sonunda oy birliğiyle karara varılır. Sizde pek onu göremedim daha çok farklı bir hiyerarşi sistemi oturmuş vaziyette ((yaptığınız rank sisteminden bahsetmiyorum, o rütbelere elbet saygı gösterilecek, aşağılanmalar olacak, getir, götür vb. demek istediğin daha farklı umarım anlamışsınızdır)) var, emri vaki rol yapıyorsunuz gibi geldi bana fakat rolleriniz oldukça kıvamında ve yerinde olduğunu söylemek isterim, bir iki tık düzenleme ardından pürüzleri yok ederek devam edeceğinizi düşünüyorum tekrardan başarılar baylar ^^

Çevrimdışı harmonyka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Kennedy Lv.11
Son giriş: 21 Kasım 2020, 01:42
Toplam oynama: 13 gün, 11 saat
« Yanıtla #1615 : 01 Mart 2019, 20:02:56 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #1616 : 01 Mart 2019, 20:27:53 »
MC'lerin motorla değilse, araçla bir yere gittiğinde yeleğini çıkardığını biliyorum. Yeleğini kulüpteyken, birlikte sürüşe çıkarken ve motor altındayken giydiğini biliyorum. Gene biraz araştırma yapıp onu entegre ederseniz, bilgilendirme kısımları dahilinde biraz daha bilgilenmiş oluruz. MC'nin churchu ünlüdür, emri vaki yoktur diye biliyorum, herkesin fikri alınır ve en sonunda oy birliğiyle karara varılır. Sizde pek onu göremedim daha çok farklı bir hiyerarşi sistemi oturmuş vaziyette ((yaptığınız rank sisteminden bahsetmiyorum, o rütbelere elbet saygı gösterilecek, aşağılanmalar olacak, getir, götür vb. demek istediğin daha farklı umarım anlamışsınızdır)) var, emri vaki rol yapıyorsunuz gibi geldi bana fakat rolleriniz oldukça kıvamında ve yerinde olduğunu söylemek isterim, bir iki tık düzenleme ardından pürüzleri yok ederek devam edeceğinizi düşünüyorum tekrardan başarılar baylar ^^
Ersanım, yorumun için öncelikle teşekkür ederim.

Evet, kulüp dışındayken yelekler çıkartılabilir. Ancak böyle bir zorunluluk yok. Kulüpten kulübe değişiklik gösterebiliyor, örnek olarak göstermek gerekirse; Vagos.
Vagos, Full Patch üyelerinde sivil hayatlarında kesinlikle kulüp adını içeren (Supporter T-Shirtleri dahil) şeyler kullandırmıyor.
Hells Angels bunun tam tersi, buna pek karışmadıklarını biliyorum. Bir üye kulüp ile bağlantısı olmayan herhangi bir organizasyona gitse bile yeleğini çıkartmak zorunda değil.

Bize gelecek olursak
Bu konuda benim görüşüm sonuçta bir oyun, her yaştan insan olabiliyor. İnsanları bu konuda sıkmak yerine karışmama tarafını seçtim, düzen ileride iyice oturduğunda değiştirebilirim.

Dediğin gibi. MC'lerin Church'leri ünlü, kültür içinde en keyifli şeylerden biri olduğunu inkar edemem.
Tabikide emri vaki yok, bizim masanın sadece bir kuralı var; Üst üste iki kere Churchlere katılmayan üyenin yamaları kutulanır, zorunlu Nomad'liğe geçer. (Tanıdık gelebilir, oradan entegre ettim(k) )
Church rolleri dönüyor, işleyişi bildiğini düşünüyorum, ayrıntıya girmeyeyim. Genel olarak nasıl ilerleyeceğimizi konuşuyoruz. Mixing olmaması adına SS'leri atmıyoruz.

Hiyerarşi kısmına gelecek olayım.
Kimden bahsettiğini bir nebze de olsa anladım, bunu düşünmen gerçekten çok normal. Ama bunun da açıklaması var..

Çavuşumuz yaklaşık bir buçuk ay kadar pasifti, kısacası birliğin sadece ilk iki haftası kalabildi.
Geldiğinde tanıdığı sadece iki kişi olduğunu gördü, OOC olarak konuştuğumda bir süre boyunca karakterinin üyeleri disipline etmek için sert bir rol planı izleyeceğini söyledi, normal olarak kabul ettik.

Güzel yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim, bunların sadece ben farkında değilmişim. Kısa süre önce bir arkadaşımı kaybettim, ciddi anlamda kendime geldiğimde o pürüzleri yok etmek için elimden geleni yapacağım.

Çevrimdışı Kennys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 11 Ekim 2020, 15:16