Sunucuda içten içe en çok desteklediğim birlik sanırım sizsiniz. Kaliteli rol ortamını her zaman takdir etmiş biri olarak birlik düzeninizi ve tanıtımınızı çok beğeniyorum. Birliğime onay aldırabildiğim taktirde role gireceğim ilk birlik siz olacaksınız gibi duruyor. Canlı rollerinizi yakından görmek istemiyor değilim ama onayımız yokken Hood'unuza girmek pek yemiyor diyebilirim
Başarılar dilerim.
Bunu demen beni üzdü, Şerifler bile gelip barımızda kahve, bira içiyor. Lütfen böyle düşünme, en kısa zamanda role beklerim 
Roleplay'in yazılı olmayan kuralları gereğince herkesin haddini bilerek rol yapması ve muhattabının ortamına zarar vermemesi gerektiğini düşünen biriyim. Kaliteli birlik bakar bakmaz anlaşılıyor, güzel bir ortamınız var. Bir önceki sayfayı okuma şansım oldu, PD ekipleriyle ilgili yakarışına kesinlikle katılıyor ve %100 hak veriyorum. Boyumuz en azından size yaklaşacak seviyeye geldiğinde sabırsızlıkla role geleceğimden emin olabilirsin.
Ortamını bozanlara aldırmadan kendinizi koruyabilmeniz dileğiyle, en kısa zamanda görüşmek üzere diyelim o halde.