Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[71] Fólkvangr MC [ARŞİV]

Başlatan JuiceTheTailor, 03 Ocak 2019, 16:36:17
Okunma sayısı 134811 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Nisan 2020, 03:00
Toplam oynama: 75 gün, 16 saat

Çevrimdışı benimbeyin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gadget Tadic Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2023, 02:23
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2023, 22:14
Toplam oynama: 47 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Folkvangr Motorcycle Club [71] | Chapter: Montgomery
« Yanıtla #861 : 31 Ocak 2019, 12:50:19 »
https://www.upload.ee/image/9500176/son_vurus.png

O chat'de sakladığınız yerde ben öyle bir cümle kullanmadım kural ihlali var FABRİ GUSEV karakterim hiçbir zaman MC'ye üye olmamıştır. Orayı kendiniz uydurmuşsunuz.
Mükemmel Roleplay, barınıza gelip Coronasını yudumlayan, daha sonra MG yapıp beni tanıdıktan sonra sizin birliğinizde Vice President olan karakterimi [Gareth Oswald]'ı açmanız saçmalık. Bu OOC kışkırtmaya girer ve ben buna da gayet sakin bir tavırla cevap verdim ve Francesco'ya büyüklerine neden böyle söylüyorsun onlara karşı her zaman saygılı olmasın dedim bunun üzerine olay abartıldı ve MC Barmeni gelip ayağıma bir el ateş etti ve yetmezmiş gibi burnumu dört defa bardesk'e vurdu. Legal birisine bu kadar ağır rol sergilenmesini uygun görmemekteyim, yetmezmiş gibi dövüp bayılttılar ve yüzüme kaynar su dökerek uyandırdılar, bardan bir şekilde çıktım ve şerifleri aradım geldiklerinde tekrar bara girdik ve şerifler aynen şu cümleyi kurdular. Şerifler dediklerimde birisi PO-I birisi Akademi öğrencisi nasıl oluyorsa artık, yüzünü yaktıklarını bilemeyiz belki sen bunu onlara yaptın dedi, evet kanka ben yaptım tek başıma MC barınıza girdim ve hepinizin burnunu masaya vurup kırdım kan aktı, yüzünüze kaynar suyu ben döktüm, ayağınıza bir el ateş ben ettim. MG dönmekte lütfen bir an önce kendinizi toparlayınız. Teşekkürler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #862 : 31 Ocak 2019, 12:58:12 »

Spoiler:
O chat'de sakladığınız yerde ben öyle bir cümle kullanmadım kural ihlali var FABRİ GUSEV karakterim hiçbir zaman MC'ye üye olmamıştır. Orayı kendiniz uydurmuşsunuz.
Mükemmel Roleplay, barınıza gelip Coronasını yudumlayan, daha sonra MG yapıp beni tanıdıktan sonra sizin birliğinizde Vice President olan karakterimi [Gareth Oswald]'ı açmanız saçmalık. Bu OOC kışkırtmaya girer ve ben buna da gayet sakin bir tavırla cevap verdim ve Francesco'ya büyüklerine neden böyle söylüyorsun onlara karşı her zaman saygılı olmasın dedim bunun üzerine olay abartıldı ve MC Barmeni gelip ayağıma bir el ateş etti ve yetmezmiş gibi burnumu dört defa bardesk'e vurdu. Legal birisine bu kadar ağır rol sergilenmesini uygun görmemekteyim, yetmezmiş gibi dövüp bayılttılar ve yüzüme kaynar su dökerek uyandırdılar, bardan bir şekilde çıktım ve şerifleri aradım geldiklerinde tekrar bara girdik ve şerifler aynen şu cümleyi kurdular. Şerifler dediklerimde birisi PO-I birisi Akademi öğrencisi nasıl oluyorsa artık, yüzünü yaktıklarını bilemeyiz belki sen bunu onlara yaptın dedi, evet kanka ben yaptım tek başıma MC barınıza girdim ve hepinizin burnunu masaya vurup kırdım kan aktı, yüzünüze kaynar suyu ben döktüm, ayağınıza bir el ateş ben ettim. MG dönmekte lütfen bir an önce kendinizi toparlayınız. Teşekkürler.
Kardeşim kafan falan mı güzel senin, o adam başka adam zaten :D
Lafı çok güzel kıvırtıyorsun, ancak elinde kanıt dairi bir ss olmadığı için sadece kara bir lekesin.
Orada yaşananları ben çok iyi anladım Aytaç, seni ooc olarak tanıdığım için %1 kültürü yapılan bir MC’de ettiğin sözler göz ardı edilir sandın, karakterin dayağını yiyince yediremedi tabi. He, ben outlaw bir barda bu sözleri desem nooolurki diye düşünürsen Google amcaya yazıp bir bak, iyi ki başına daha kötü şeyler gelmemiş.
Bara gün içinde düzinelerce insam geliyor, işe bak ki sadece sorun sende çıktı, bu biraz garip değil mi?
Şöyle bir şey var; önce düşün, sonra yap.
Bu arada elinde dediklerine dair bir kanıt varsa şikayetini aç, yapamayacağın tanıtımımı kirletme.

He birde, polise haber verdiğini kendin söyledin, sanırım CK hakkın artık elimde.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #863 : 31 Ocak 2019, 13:55:47 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı godfrey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Temmuz 2022, 14:51
Toplam oynama: 110 gün, 4 saat
Birlik: ********* HQ
« Yanıtla #865 : 31 Ocak 2019, 20:48:54 »

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #866 : 31 Ocak 2019, 22:35:41 »

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #867 : 31 Ocak 2019, 22:40:09 »

nE?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: