Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

VAGOS MC / Tekrar gelmeli mi?

Başlatan MistaGreen, 02 Ocak 2019, 15:12:57
Okunma sayısı 1040 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 04 Nisan 2019, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: VAGOS MC / Tekrar gelmeli mi?
« Yanıtla #20 : 18 Nisan 2019, 10:34:40 »
Juice bir şeyleri başarmış birisi, onun böyle demesi kazandığı tecrübeden dolayı olabilir yine de beni ilgilendirmez şahsen sen Vagos'u açacaksın diye kendimi hazırlamadım, başarılı olursanız sevinirim, başarısız olursanız umurumda olmaz.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #21 : 18 Nisan 2019, 13:13:45 »
mistagreen abimiz yapar ya rol çıkar muhtemelen.

Çevrimdışı uami

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mayıs 2019, 22:02
Toplam oynama: 11 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 18 Nisan 2019, 20:13:22 »
"Tekrar gelmeli mi?" Evet, geldi. Gerçek motor kulüplerinin oyun platformlarında adını kullanmak normalde pek uygun bir muhabbet değil fakat arkadaşların hevesi ve uğraşı için alttan destek vereceğim bir proje. L&R.
Gerçek motor kulüplerinin oyun platformunda adının kullanılmasına bir sakınca yok. Sonuç olarak oluşumun ulusal başkanı olmuyor, rolsel olarak kendini LS Pres'i seçilmiş olarak yansıtabilir, ben bunda bir sorun görmüyorum.

Çevrimdışı Independent

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2019, 18:59
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
« Yanıtla #23 : 18 Nisan 2019, 22:14:48 »
"Tekrar gelmeli mi?" Evet, geldi. Gerçek motor kulüplerinin oyun platformlarında adını kullanmak normalde pek uygun bir muhabbet değil fakat arkadaşların hevesi ve uğraşı için alttan destek vereceğim bir proje. L&R.
Gerçek motor kulüplerinin oyun platformunda adının kullanılmasına bir sakınca yok. Sonuç olarak oluşumun ulusal başkanı olmuyor, rolsel olarak kendini LS Pres'i seçilmiş olarak yansıtabilir, ben bunda bir sorun görmüyorum.

Sen sorun görmüyorsun ama gerçek 22 üyeleri görüyor. Sen bahsettiğim kısmı rolsel mantık olarak algılamışsın fakat benim bahsettiğim tamamen saygıdan ibaret. Gerçek 1%er kulüplerde bulunan Prospect'lerin dahi kulübün ismini sanal mecralarda kullanması genelde yasakken kalkıpta kulüple alakası olmayanların Vagos'un Rocker'ına kadar kullanması pek uygun bir olay değildir.

Çevrimdışı Tomorrow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cassie Gray Lv.19
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Ocak 2020, 22:29
Toplam oynama: 150 gün, 23 saat
« Yanıtla #24 : 18 Nisan 2019, 22:19:42 »
Tartışma içerikli yorumlar uyarı niteliğinde silinmiş ve bu seferlik ceza işlemi uygulanmamıştır. Birbirinizle konuşurken ortak nezaket çerçevesinden çıkmayın.

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
« Yanıtla #25 : 18 Nisan 2019, 23:42:05 »
Yapacaksanız yapın, millet burada size gelsin ne olur diye yalvarmaz ki. Eğer istiyorsanız yapabilirsiniz, ama hakketten bir iki ay sonra sapıtıp silahlanıp motorlarla konvoy halinde gaspa çıkıp, motorcu konsepti yerine mafya konsepti falan yapıcak olursanız başlamadan bitirin.

Herkese niye geçiriyon reis yavaş ya adamlar şurda birlik açıyor direk kötü yönden eleştiri.