Geçen sene (10. sınıf) halı sahadan önce arkadaşlarla içiyordum öylesine onlarla birlikte içmek için, sonra dedim napıyorum amk onu da bıraktım şükür içmiyorum.
bir kere icmekle bagimli olmuyorsun.
Suan bu satirlari yazarkende agzimda bir tane var.
Parkta oturuyordum bundan 5-6 sene onceydi o zamanlar Samsung corbyler mesurdu facebook kullaniliyordu wp daha yeni yeni yayiliyordu. Sevgilimden ani bir mesaj aldim ayrilik mesajiydi tabi cevap veremeden de engel yedim. Aradim falan acmadi en sonunda arama bitti diye mesaj atmisti. Kafayi siyircak gibi oldum noldu bilmiyorum. Daha sonra ogrendim ki baska kiza yaziyormus! Kisa winston ile baslamistim. İlk baslarda gercekten dedim insanlar bunu nasil iciyor gercekten kusacaktim. Yavas yavas alisa alisa derken 2-3 gunde bir paket, 2 gunde bir paket ve artik gundelik paket kullaniyorum hatta bazen hic yetmiyor mesela sabah aldigim Marlboro touch paketim suan bitmek uzere icinde 3-4 dal kaldi. Uzak durun icmeyin demeyecegim cunku icmek gercekten keyif veriyor. Sigara insana her ne kadar zarar verse de sosyallesmesine cok yardimci oluyor. Kafan mi bozuldu, sinirli misin? Yak bi sigara rahatla. Gecen yaz birakmistim fakat uniye geldigimde arkadaslarim hep iciyordu dayanamayip bir firt ver bir dal ver diye basladim. Birkac sefer otlandiktan sonra boyle gitmez en iyisi sigaranin sevgi dolu kollarina kendimi birakayim diye dusundum ve oyle devam ettim.
Uzun zaman sonra sunu diyebilirim ki size sevgilisinden ayrilan icki icer, sigara icmek kisinin sadece icinde bulunan ozentiliginden kaynaklanmaktadir. Kimse dertten sigaraya baslamaz, icinizde o ozentilik hep vardir ve hepte olacaktir. Sigara kotu birsey mi, oldurecek mi? Problem degil zaten bu memlekette en saglam kiz ya da erkek bile 38i bitirdiginde kansere yakalaniyor. 80 yil agir ve yavas bir omur gecirecegime 30 yil hizli ve eglenceli bir omur geciririm o bana yeter.