Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

19.ST CHAOS

Başlatan Hog Butcher, 01 Ocak 2019, 23:08:47
Okunma sayısı 1676 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mart 2022, 23:29
Toplam oynama: 110 gün, 18 saat
Ynt: 19.ST CHAOS
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2019, 15:55:08 »

48 kişilik adamlar 4 kişilik Chaos ile zar zor baş ediyor tek yakalınca 2 kelime laf edemeyip, 20 kişi 2-3 kişiye sıkmayı birşey sanıyorlar  ;D   oh ne güzel hayat dünde zaten polis aldı hepinizi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2019, 16:45:55 »
bi dakka ya, sen geleceksin 20 kişinin içinde birlik liderine ana avrat gireceksin "şükret ck talebi açmıyoruz" sonra gidip evine sığınacaksın. vuruluncada vay anam 48 kişi vurdular. o zaman sen de şehirdeki köklü bir aileye düzgün davranacaksın, tamam mı? herhalde onaylı birliklere saygı kuralı kalktı diye bu kadar rahatsınız.

tanıtım içler acısı, herkes tanıtımınıza sallamış zaten. rollerimiz beyaza ırkçılık yapak değil diyorsunuz ama maşallah bana beyaz çikolatanın tasmasını tak havlamasın demesini iyi biliyorsunuz. rollerinizi de geliştirmeniz lazım, "sözde" evinize konmuşuz ama ic olarak belediye ile görüşüp böyle böyle demeyi bilmiyorsunuz pmden şikayet açarım akıllı durun çekin araçlarınızı diyorsunuz. o süreç birliğiniz yok ama hadi illegal legal kuralı ihlal ettiniz, yine ic şekilde tavrınızı koyarak çözmelisiniz fakat bu da saçma rol olur. yani gidip saygılı davranmanız gerekiyordu vurulmamak için.

ha, 4 kişi 1 adamı indiriyorsunuz, ben 1 kişiyle gelip 4e 2 kalınca (hatta canınızı da sayalım 3e 2 olsun) nonrp yapıp evlere kaçıyorsunuz polis arıyorsunuz o da ayrı kafa .d

bir de çete açıp mekanınızı en lüks villalardan biri seçiyorsunuz araçlarınızı turismo bullet infernus yapıyorsunuz, bu da bambaşka kafa.

son günlerde tanıtımlara insan gibi yanıt atmaya çalışıyorum ama herkes olayları farklı yansıtıyor, yeter artık.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2019, 17:32:19 »
PD yemi ihbar verdik? Dün unkownCMD admin geldi PD ye sordu kim ihbar verdi diye PD DE CCTV den gördük geldik dedi kardeşim olayda yokken birileri sana sallamis olayı burda boş yapmana gerek yok!!

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2019, 17:47:24 »
Çete rolü yapmak çöplükte yaşayıp savannaya binmek oluyorsa zaten çete rolü aşırı kısıtlı olur kardeşim sen bu konsepte bağlı kalıyorsan zaten yapacağın roller 1 elin parmak sayısını geçmez.Ha birde admin ve polisler konuştu polisler bizim ihbar etmediğimizi söyledi zaten. Biz ihbar falan vermedik.Bu arada 20 kişiye küfür etmek saçma rolse sistemselde bizim olan evi kendinizin olarak görüp orda takılmanızdada saçma rol olur. siz  bildiğin bu mekan bizim kardeşim diyordunuz PM den.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 02 Ocak 2019, 18:28:05 »
benim bildiğim çete (çete diyorum, zenci rolü vs. sallamıyorum.) çöplükte yaşayıp savannaya biner evet. var mı diyeceğin? yıllardır sadece bir kere çete rolü yaptım, çeteler hakkında kültür vb. şeye sahip değilim fakat ilk kez çete rolünü aşırı zengin şekilde yapanını görüyorum. bu arada, çete rolü aşırı kısıtlı değil, yapabilen yapıyor.
20 silahlı kişiye gel, ana avrat git, üstüne lideri itekle yumrukla hala silahları çekmesinler q atmayın diye, git evine saklan. bu saçma rol. fakat, o evin sahibi pasifti. kişiyle anlaşmıştık ve büyük bir miktara evi alacaktık, paraya acil sıkışıp evini satılığa koymasaydı sizden 2 gün sonra evi biz alıyorduk, sahibine sorabilirsin beni.
ee, evi alıp bizi ortada dımdızlak bırakırsanız kusura bakmayın istediğimiz gibi kalırız orada, bir kere düzeni kurmuşuz zaten. siz bize pmden gidin gidin diye utanmasanız sövüyorsunuz, zaman istedim 1 hafta kadar ve 1 hafta sonra da dediğim gibi gittik. giderken yürek yiyip ana avrat sövüp tehdit ederseniz tüm birliği tabii vurulursunuz.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 02 Ocak 2019, 19:21:54 »
Paraya sıkışmamıştı bu 1 o evin eski sahibi PASİF değil sorabilirsin adı Willian Ross bilip bilmeden  konuşma!!!

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 02 Ocak 2019, 19:25:25 »
KONSEPT boyle diğer zenciler öyle diye bizde öyle olmak zorunda değiliz kendi KONSEPTİMİZ oyunda 20tane mafya birliği var hepsi aynı KONSEPT oyunda 20tane zenci çetesi var hepsi aynı konsept ama BİZ farklı KONSEPT yaptık ;)

Çevrimdışı yinemi djorn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2019, 19:31:59 »
Uyuştucu ticaretinden tonla para kazanan çeteler o paralarını nereye harcayacak acaba  :) hmm tahmin edeyim kendilerine yeni bir savanna alırlar demi diğeri eskimiştir. Mafya rolleriniz güzel sizin onda bir sıkıntı yok hatta hem premierlere hem bulletlere biniyorsunuz hem fakir  hem zenginsiniz galiba neyse.. herkes kendi konseptine kendi rolüne kardeşim,burası tartışma postu değil.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2019, 19:35:13 »
KONSEPT boyle diğer zenciler öyle diye bizde öyle olmak zorunda değiliz kendi KONSEPTİMİZ karışamassın!!!
böyle, biz de, karışamazsın

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2019, 19:50:47 »
KONSEPT boyle diğer zenciler öyle diye bizde öyle olmak zorunda değiliz kendi KONSEPTİMİZ karışamassın!!!
böyle, biz de, karışamazsın

Biz zaten karışmıyoruz diğer birlik KONSEPTLERİNE saygımızı bozmuyoruz SİZDE BOZAMASSINIZ.