benim bildiğim çete (çete diyorum, zenci rolü vs. sallamıyorum.) çöplükte yaşayıp savannaya biner evet. var mı diyeceğin? yıllardır sadece bir kere çete rolü yaptım, çeteler hakkında kültür vb. şeye sahip değilim fakat ilk kez çete rolünü aşırı zengin şekilde yapanını görüyorum. bu arada, çete rolü aşırı kısıtlı değil, yapabilen yapıyor.
20 silahlı kişiye gel, ana avrat git, üstüne lideri itekle yumrukla hala silahları çekmesinler q atmayın diye, git evine saklan. bu saçma rol. fakat, o evin sahibi pasifti. kişiyle anlaşmıştık ve büyük bir miktara evi alacaktık, paraya acil sıkışıp evini satılığa koymasaydı sizden 2 gün sonra evi biz alıyorduk, sahibine sorabilirsin beni.
ee, evi alıp bizi ortada dımdızlak bırakırsanız kusura bakmayın istediğimiz gibi kalırız orada, bir kere düzeni kurmuşuz zaten. siz bize pmden gidin gidin diye utanmasanız sövüyorsunuz, zaman istedim 1 hafta kadar ve 1 hafta sonra da dediğim gibi gittik. giderken yürek yiyip ana avrat sövüp tehdit ederseniz tüm birliği tabii vurulursunuz.