Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Skull Crime Gang

Başlatan Hamdi, 29 Aralık 2018, 22:27:30
Okunma sayısı 7865 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Skull Crime Gang
« Yanıtla #210 : 14 Ocak 2019, 14:08:05 »
Aktif çatışmada crash - /q - AFK kesin. Her gelene laga luga yapmayın.

Çevrimdışı Hamdi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2021, 15:32
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
« Yanıtla #211 : 14 Ocak 2019, 14:19:43 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #212 : 14 Ocak 2019, 14:26:11 »
jimmy jim MLĞAİEGUĞİLİIAÖEĞEİAIÖUGĞJÜEQHEAUIİTCĞIİEA
Jerry Melenedez WQE:EWQewq:WQEEQEWWQEwqeWQEwqe:WEQEWQ
melendez
anlamazsın sen
Herhalde eleştiricek birşey bulamadın şimdide isimlemi dalga geçiyorsunuz yazık :qewEQ
başarısız
eleştirdim, kin de şimdi
nie kin tutuorsun ha
gereksiz yanıtlar silinene kadar kilit

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #213 : 14 Ocak 2019, 14:38:13 »
Sabah saatleriydi Maria uyanıp silahları tekrar tekrar gözden geçiriyordu. Anthony'de boş durmuyordu. Sürekli planı geliştiriyor ve olası şeyleri gözden geçiriyordu. Günlerden, 1  Kasım 2007'yi  gösterdiğinde büyük soygun için, araçlara bindiler. Maria, yolda korkuyordu her an ölebilir gibi hissediyordu. Maria, Anthony'in gözlerinin içine bakarak "Ölmeyiz değil mi Puding'im?"dedi.  Anthony hafifçe gülümseyerek, Maria'nın gözlerinin içine bakındı. "Ölmekten korkma tatlım." dedi. Kardeşi Edgar,  aracı sürüyordu. Sonunda kumarhanenin önüne geldiler. Anthony, ilk önce sıradan birisi gibi içeriye kumar oynuyormuş edasıyla girdi. Biraz kumar oynadıktan sonra, Maria içeriye girdi ve beline sakladığı Colt-45 markalı tabancasıyla kameralara ateş etti. Herkes korktu ve yere yattı. Anthony'de , öyle bir anda silahını belinden çıkardı ve bir sivile sıktı. Siviller korkmuştu. Jemen görevliler geldi ve çatışma başladı. Maria, silahını çekti ve bir kaç kişiyi indirdi. Anthony'de, aynı şekilde bir kaç kişiyi vurdu ama, köşeye sıkışmış vaziyetteydiler. Aslında, bu da planın bir parçasıydı. Edgar, bir anda içeriye girip iki adet Ak-47 ile ateş açmaya başladı. Görevlilerin çoğunu vurmuştu. Maria, yavaşça ayağa kalktı, ve Anthony'e baktı; hızlıca dışarıya doğru koştu. Polisler, olay yerine geldiler çatışma devam ediyordu. Bu sırada Anthony, paraları topluyordu.  On dakika süren çatışmanın ardından, Anthony 980 bin dolar toplamıştı ve araca diye bağırdı. Maria, hemen kendini araca attı. Edgar, şoför koltuğuna geçti ve hızla kaçmaya başladı. Tam iki saat geçen kovalamacanın sonunda, kişiler gizli sığınağa ulaşmayı başardılar. Maria ve Anthony, içeriye girdiler bu sırada, Edgar paraları getiriyordu. Maria birden bağırdı,"Puding'im başardık artık zenginiz." birbirlerini kucakladı. Edgar, onlara bakıyordu ve şunu dedi "Bana kucaklama yok mu?".... Maria ve Anthony, kahkaha atıp Edgar'a sarıldılar. Uzun bir süre sığınaktan çıkmayacaklardı.

716 gordon street her ne kadar çalıntı bölümü kaldırmış olsanız da bu yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.
Yetmedi o çalıntı bu çalınti bu nedir kardeşim önüne bak oyununu oyna git rollerink sergile ss al at foruma birlik onayi al takıl kafana göre haydaaa, yeter ya valla benim birlik tanitiminida sizler kaldirtdiniz amk çalıntı diyerekden harbi ki geçen sene kurduğum birliği şimdide kurmak istemiştim ama yok heves bırakmadınız adam da gerçekten ES XII tanırsiniz eskilerden kimse sorsaniz tanirlar birliği neyse hadi iyi forumlar.
LAN ÇALINTI ÇALINTI AĞLAMA BURADA.BİZDEN ÇALIP BİZE LAF ATMAYA ÇALIŞMA ALIRIM AYAĞIMIN ALTINA.
Kes lan sesini yıkık ayağına altına alsana lan beni çok merak ettim nasıl alıcan aptal gibi gereksiz yere caps lock tuşunu açma sanki dunyayi kuraracak yikik veled geçen sene kurdugum birligi bu sene calınti diyen yeni yetme veledler deyip gectim burada fazla kudurma kafani monitore sokup cikartirim aglama yada agla banane amk bos laf yapma icraat yap klavyen var icraatli cumleler kur ama bosver sizdd o kadar beyin yok ki amk kus beyinliler
Ya aslanı tanımadan kükreme kulum olursun.
ARTIK ŞU TANITIMI KİRLETMESEN ? OOC KİNİN  VAR DİYE GEREKSİZ YORUM YAPMA
Vete fe seni tanımıyorum bile çaldın ve cezasını çek.

Çevrimdışı sukutt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Mart 2020, 20:59
Toplam oynama: 42 gün, 3 saat
« Yanıtla #214 : 14 Ocak 2019, 16:55:57 »
Lanet olsun adamım fak yu men neden böle olmak tanıtım siz tanıtımı shitlemek moruk yabmayın böle

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #215 : 14 Ocak 2019, 17:47:42 »
Lanet olsun adamım fak yu men neden böle olmak tanıtım siz tanıtımı shitlemek moruk yabmayın böle
Aşırı boş yapıp kendi ırkını kötülüyorsun tabi anlamayacak kadar da geri zekalısın.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #216 : 14 Ocak 2019, 17:48:37 »
Aşırı boş yapıp kendi ırkını kötülüyorsun tabi anlamayacak kadar da geri zekalısın.
Spoiler:
boş herifler dm için birlik açmışlar

Çevrimdışı lord mickey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #217 : 14 Ocak 2019, 20:34:29 »

BaŞarIlAr eFeNeİM ;)  ;D ;D ;) ;) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) :P :P :-\ :'(

Çevrimdışı Hamdi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2021, 15:32
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
« Yanıtla #218 : 14 Ocak 2019, 20:45:29 »

BaŞarIlAr eFeNeİM ;)  ;D ;D ;) ;) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) :P :P :-\ :'(
Teşekkürler WQE:EWQ

Çevrimdışı ManYah!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: