Bettıl taym rolden sıkıldınız sanırım, eğer öyleyse haberimiz olsun beyler
eleman roleplay uğruna bir şey bilseydi brezilya çetesini zenci karakterle los santosda canlandırmazdı
pek kafa yorma
o halde bütün italyan mafyalarını ve rus mafyalarınıda kapatalım :DD Fake hesapla değil, gerçek hesabınla gel.
o kadar kültürsüzsün ki hiç bir şeyden haberin yok sanırım
Amerika'da bulunan İtalyan mafyaları zaten sonradan kendi ülkelerini terk ederek gelirler. Yani demek oluyor ki Amerika'da büyük oranda İtalyan var fakat Amerika'ya bu zamana kadar yoğun bir Brezilyalı göçü olmadı. Brezilyalı çetenin ZENCİ KARAKTERLE Amerika'ya taşınması ne kadar mantıklı yoksun arkadaşım benim
Kanka kime kültür anlatıyorsun?
Sen kendini yorup bu adamlara emek vermeye kalksan da anlamayacaklar, önerileri dikkate almayacaklar ve kendi bildiklerini okumaya devam edecekler. İyilikten anlamıyorular, "Battle Time" yazdığına göre bir gram bilmediği kültürü savaştırarak geçirecek, vaziyet alın. He bir de /soyun yapıp sıkışları yokmu, beni benden alıyor. GERÇEK BREZİLYALILAR SİZİ!!1!11!!
Anlamıyorum, vaktinde çok canınızı yakmışız...Onu anlayabildim sayenizde, fakat bizim birliğimiz ilk açıldığı zamanlarda aramızda 1 kez bile rol geçmemişken gelip dm atıp bir de çok kaliteli rol yaptığını sanan herifler şimdi bizi eleştirir olmuş, bir de aynı kişi fake hesap açarak tanıtımımızı kirletiyor. Senin yaptığın eleştiri değil, kötü yorum. Kötü yorum değil kötü eleştiri yapılır, tabii aklına almıyorsa diyecek bir şeyim yok.
İlk başlarda güçsüzüz diye ataş açarken iyi, biz dün gelip size ateş açıp düşürünce kötü..Yediremiyorsanız oynamayın.
En azından başım ağrıyınca babamın çitlerinden falan atlamıyorum çatıya da çıkmıyorum