Banım açılsın yöneteceğiz işte
Beni yanlış anlamanı istemiyorum. Rol ve birlik konuları açısından öğrenmen gereken çok fazla şey var. Sana nazik bir önerim birliği kapatıp, bu işin hakkını veren insanlardan bir şey kapman. Bu sana gerçekten iyi şeyler sağlayacaktır. Örnek verebileceğim bu sunucudan çok isim var. Fakat sen zaten bu isimleri biliyorsun.
Hata yaptığım yerleri söyler misin?
Bu yazdıklarımı sadece yardım amaçlı yazdığımı ve kesinlikle bir hedef alma, kin veya buna benzer bir durumun bulunmadığnıı belirtmek isterim.
Öncelikle Primeiro Comando da Capital'in bir suç örgütü olduğunu bilmeni isterim, tabii zaten bir kısmına kadar bunu biliyorsun. Fakat suç örgütüne bağlı rol yaptığınızı görmedim. Bunun yanında bu kişiler sadece birkaç silaha sahip olan ve para koklamasını fazla bilmeyen kişilerdir. Fakat sokağınızda çatılara helikopter koyan bile var. PCC üzerine biraz daha araştırma yapmalıydın ve belgesel izlemeydin. Bunun dışında birlik yönetim, rol görüntüleri ve bunun gibi birlik tanıtımlarının ince etkenlerinin de iyi kullanılmasını bilmen gerekiyor. Birkaç rol hatanı da gördüğüm olmuştu, bunları da düzelttikten sonra bir sorun kalacağını sanmıyorum.
3 haftadır pasif bir birlik, suç örgütü dediğin yere gelirsem zamanında yapıyorduk fakat pasifiz şuan. Şuana kadar bizimle role geldiğini görmedim ki ondan görememişsindir. Rol paylaşımlarına gelirsek CS6'da fazla iyi değilim elimden geleni yapmaya çalışıyorum.