tanıtımınızda adam akıllı rol yok
öldürdüğünüz adamları tanıtıma atarak güçlü olmuyorsunuz
dm den başka bir amacınız yokmuş gibi duruyor
dostluk rolleri birlik içi roller görmek istiyoruz
'Primeiro Comando da Capital' külütürü sadece adam öldürmek mi?
başarısız
Aynen bütün sslerde adam öldürüyoruz bize zenci diyeni falanda vuruyoruz dm atıyoruz çekiyoruz ak-47'yi tarıyoruz.
Arkadaşım gerekli cevabı vermiş ondan beklerdim yazmasını. Kendi rolünüze baktım kişi /me motoru çalıştırır demiş öbür yanıta geçmiş /do motor çalıştırıldı diye rol atmış. Sırf tanıtım da fazla konu olsun diye yapıyorsunuz neden yaptığınızı sorunca tanıtımı kirtletmeyin gibi cevaplar veriyorsunuz. Neyse daha yazmayacağım OOC kini olan yazmasın 
OOC kin mi shsidbahududh
Kin tutulacak bir birlik maalesef değilsiniz.
En azından rol atıyoruz 72 sayfayı iyi kontrol et kültürümüzü öğren
Şahsen size bakınca sadece adam vurmayı öğreniyorum
YAHU KONUNUZA GELİP UĞRAŞMAYALIM DİYORUZ ADAM AKILLI DURALIM DİYORUZ GELİP BURADA YORUM ATIYORSUNUZ KIŞKIRTIYORSUNUZ KAŞINIYORSUNUZ.
GELİN KAŞIYORUM ŞİMDİ:
72 Sayfana baksam yarısı /me motoru çalıştırmayı dener /do çalıştırdı. İki satırlık emote koyup rol paylaşıyorsunuz.Son rolümüze bakıp demişsin adam vuruyorsunuz sadece senin son rolüne bakıyorum cinsellik var.Demişsin birlik içi rol atmıyorsunuz attığın rollerde görebildiğim kişi sayısı 0 genellikle araçları çekmişsin.Durayım durayım diyorum hala gelip kışkırtmaya devam ediyorsun kardeşim sus artık sabır testimisin nesin.
YAPAMADIĞINIZ ŞEYLERLE GELİPTE BİZİ ELEŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN