Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Henry_Cana-Luis_Cana-Garry_Carlson-Lanzo_Flavio-Keaton_Ronns-Lautaro_Dario-Randall_Ronns)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(14)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: (Unity Park Üçüncü Patika adlı oluşumun barı olacak.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Özel bir durum olmadığı sürece sürekli giriyorum giriyorum. Hafta içleri 3 saat falan. Hafta sonları 7-8 saat.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): 2.02:İşyeri adı:Unity Station Bar(buraya)
2.03:İşyeri tipi:Bar(buraya)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim güneyde doğup büyüyen bir piru çetecisi. Genelde içki içen, uyuşturucu kullanan, sigara içen bir tip yani müptezel. Ucuza aldığı tozları satıyor, parasını böyle karşılıyor. Randall gasp, soygun gibi işlerlede uğraşıyor. Bu şekilde parayı karşılayacak. )
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC: Barda dostlarım ile parti vereceğim. Müşterilere içki vs. satacağım. Sivil insanlara içki vs. satacağım. Bu şekilde güzel roller çıkaracağıma eminim. )
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Unity Park rolünü arkadaşım yapmıştı fakat birliği kısa sürede kapattı. Bende tek başıma olduum için daha verimli roller çıkacağını düşünerek barı açtırıyorum. Bu yaptığım rolün sunucuya lazım olduğunu düşünüüyorum. Böylece sunucunun kalitesinin artacağından eminim.(buraya)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Şehirin İşlek bir yerinde kurulacak bu bar. Gelen müşteriler içki gibi şeyleri tadacak. Siviller çeteciler ile sosyalleşecek. Onların gerçek hayatını yakından tanıyacaklar. (buraya)
Ben,
"Forum Adınızı Yazın"[geraynt]; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. [/quote]