Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlikler arası denge

Başlatan suey, 29 Aralık 2018, 01:54:06
Okunma sayısı 263 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Birlikler arası denge
« : 29 Aralık 2018, 01:54:06 »
Şu olaya bir el atın. Bir birlik bir birliğe o kadar kolay bir şekilde savaş açıyor ki, sunucu base wars'a döndü. Önüne gelen birine silah çekiyor, sonra o birliğini toplayıp geri dalıyor, sonra diğeri birliğini topluyor derken olay savaşa dönüyor. Birlik yönetim için çalışan adminler harbiden iş yapsın nolur. Şu savaş açma olayı kısıtlansın.

Önerim bir adminin quest bir karakter ile birlik arası dengeyi sağlaması, ya da oyuncular arasına bırakılması. Bir savaş ilanı, yok oluş demek, bütün güç ile saldırmak demek. Bunu bu kadar kolay bir şekilde yapmamalılar. En basidinden, iki birlik masada daha hiç oturmamış, yüzlerini bile görmemiş, bir nedenleri bile yokken savaşa tutuşuyorlar. Bunu bir admin veya bir kural bütünü dengeleyebilir. Örneğin savaş rolleri için, kurallar getirilebilir. Savaş başlangıcında liderler düzgünce anlaşıp, kendi aralarında kurallar belirleyebilir.

Ve savaş rolleri sonsuza dek sürüyor. Bir birliğin daha savaş kazandığını görmedim ben. Sonsuza dek çatışıyorlar. Hangi birlik en çok ihlali yaparsa kapanana kadar. Sonra birlik kapanınca savaş havada kalıyor. Benim önerim bu işe, birlik yetkililerinin savaş rollerini çok çok yakından takip etmesi. Hangi birliğin önde gidiyor olduğunu kendisi görerek karar vermeli.

Savaş kuralları hakkında benim en büyük önerim, eğer savaş sürecinde herhangi bir birlik lideri diğer birliğe yaptığı en ufak bir ihlalde, CK hakkının karşı tarafa verilmesi. Eğer bir üye, 15 veya daha fazla üye tarafından kaçırılırsa, CK hakkı verilmeli. Baskın sırasında, baskını yapan birlik üyeleri eğer o bölgede yaralanırsa CK hakları verilmeli.

Tarafsız bölge kuralları da, iki birlik yaptıkları OOC anlaşma ile görüşmek istiyorlar fakat bu bir kuralla halledilmemiş, yani birlik OOC söz verse de, rolünü IC'de yapıyor sonuçta, o anlaşmayı bozsa ceza alamaz. Tarafsız bölge kuralı eklenerek, birliklerin yaptıkları görüşmelerde iki tarafın da kabul etmesi ile herhangi bir pusu, saldırı, suikast, toplantı sonrası baskın, kaçırma, polis çağırma ve işbirliği rolleri engellenebilir.

Aklıma gelenler bunlar, eklemek istedikleriniz varsa yazın.

Çevrimdışı euno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darius Mayer Lv.19
Son giriş: 29 Mart 2022, 04:52
Toplam oynama: 87 gün, 22 saat
Ynt: Birlikler arası denge
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2018, 01:55:55 »
Ellerine sağlık, çok doğru yazmışsın. +1

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2018, 01:56:09 »
Yakında düzelecek rez al

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2018, 01:59:36 »
Yakında düzelecek rez al

yakında mı :D

ar-gelere bakmaya zahmet ederse yönetim, birlik yönetim de tüm gün rainbow six siege oynamayı bırakıp birliklerle ilgilenmeye başlarsa düzelir. Yani hiçbir zaman düzelmez kanka, biz ar-ge açıyoruz ama kimse umursmayacak. Kimse bu konuyu kabul etse de uygulamayacak. Uygulasa da 1 ay sonra her şey şuanki haline dönecek. Olmayacak ama gene de çırpınıyoruz be

Çevrimdışı Scotty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Warner Lv.19
Son giriş: 07 Temmuz 2020, 23:20
Toplam oynama: 65 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2018, 02:01:58 »
Kesinlikle destekliyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2018, 02:05:39 »
Evet evet, rainbow oynuyoruz tüm gün ya. Sunucu hiç geliştirilmiyor, ticket bakan yok, zaten bu sistemi kontrol eden olmadığı için herşey tıkırında ilerliyor, arge okuyan yok o yüzden şu anda bu argenize yanıt yazıyorum. Baskın yediniz diye böyle gereksiz yargılamalarda bulunmayın biz açık ve netiz. Beğenmediğiniz sunucularda oynamanıza gerek yok.