Orada kendin yazıyorsun hahaha, PD SIKMA rölü yapallım sonuçta IC bir durum
olum işim gücüm yok daha bugün tanıdığım sana saniyesinde sahte ss mi hazırlıcam
pd sıkma rolünün amacı ne onu anlamadım, pdden atıldın diye adamlara mı sıkıcan şimdi ???
Dostum ben IC istediğimi yaparım sana sormayacağım oke?
bana sor demiyorum zaten, yaptığın mantıksız diyorum sen pdden atıldın diye silah çekip tüm departmanı vurursan bu saçma olur.
Orada kendin yazıyorsun hahaha, PD SIKMA rölü yapallım sonuçta IC bir durum
olum işim gücüm yok daha bugün tanıdığım sana saniyesinde sahte ss mi hazırlıcam
pd sıkma rolünün amacı ne onu anlamadım, pdden atıldın diye adamlara mı sıkıcan şimdi ???
Eğer bir sorunun varsa OOC değilde IC belirt dostum oke?
seninle ic bir kere bile role girmedim seni tanımıyorum bile, niye boş yapıyorsun ki şimdi?
Boş konuşuyorsun deme yerimiz belli beni tanıyan tanır bekliyorum oke?, boş yaptım edeme asdasdsaD :ASD
o yönde belki haklısın ona diye bilirim PD ayrılınca direk sıkmak direk sıkmadım bu arada daha doğrusu adam gibi sıkamadık bizim ekibin peşine 8 tane PD düştüğü için bir kaç kişiye sıka bildik biz 24 kişiyiz onlar 30 civarı normal bence
ya ben diyorum saçma sebeplerden kocaman pdyi karşınıza alıyorsunuz, sen diyorsun onlar 30 civarı
bak, pd seni kovalar köşeye sıkıştırır yapacak bir şeyin kalmaz silah çeker sıkarsın ayrı bir şey. siz toplanıp silahınızı çekip pdye baskın atıyorsunuz şaka mısınız olm siz?