Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Feribot Sistemi

Başlatan ForteVeloce, 28 Aralık 2018, 20:14:29
Okunma sayısı 177 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ForteVeloce

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2025, 00:38
Toplam oynama: 51 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Feribot Sistemi
« : 28 Aralık 2018, 20:14:29 »
                                                    Feribot Sistemi

İnsanlar yakıt tasarrufu yapmak için araba ile değil direk limana gidip feribota belirli bir para miktarında binebilsinler diye düşünüyorum tabii SAMP platformunda bu yapılabilir mi bilmem. Ama gelirse iyi olur ve biraz uğraşılırsa güzel olabilir diyorum. Belirli bir zaman içinde araçlar dondurulup içinden inilmiyebilir aradan 1-2 dakika geçince Las Venturas'a yada San Fierro'ya ışınlanabilir ve şehir içi feribot'ta mümkün olabilir düşünüyorum Santa Maria'dan Ocean Docks'a misal. Bu sayede hem rol olur hem yeni bir meslek olur diyorum bu araçların nereye girmesi ve gişe paralarını kontrol etmeleri için bir polis veya bir meslek olabilir diye düşünüyorum sizde beni desteklemek istiyorsanız + 1 yapın tabii bana katılmayanlarda olabilir onlarıda yazın ki bilgi sahibi olalım. Hepinize iyi roller iyi oyunlar diliyorum.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47