Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):( Christopher Simth ,
Bella Marshall)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(6)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Herhangi bir birliğe ait olmayacak, kişisel iş yeri olacaktır.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Bilgisayarım olmadığı için hafta sonları arkadaşıma gidip beraber oynuyoruz. Yakın zamanda bilgisayar alınacak o zaman tüm gün aktif olurum. Hafta sonları 7-10 hafta sonları aktifim.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(Orange Restorant)
2.03:İşyeri tipi:(Restorant)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Bella 9 yaşındayken ailesini bir patlamada kaybeder. Sadece abisi ve kendisi sağ çıkmıştır. Abisi ile beraber geçinmeye çalışıyorlar. Bella tüm mal varlığını satıp bir restorant açmaya karar verdi. Yemek işlerinden anlıyor ve cana yakın bir kişidir. Bella restorant açıp daha çok para kazanmak istiyor. Babası hayattayken babasının restorant'ında çalışmaktaydı. Zaten bu heves'de babasının orda çalıştığından geliyor. Ücreti ise IC para ile karşılayacağım.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (OOC olarak: İş adamları toplantılarını restorantımızda yapabilirler. İş adamlarına şık bir yer sunmak istiyoruz ki anlaşmalarını yapabilsinler. Ve çiftlerin romantik bir gün geçirmeleri için çok güzel bir yer.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(İşyerimi açacağım cadde şuanda aktif oluyor gibi. Ofis vardı yanına bar açıldı. Diğer yanına ise ben restorant açacağım.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Aktif olmayan bir caddeyi aktif yapacağız. O caddede insanlar bar'da eğlenip bize karınlarını doyurmaya gelecekler. Bu sayede daha fazla kişi o caddede bulunacaktır.)
Ben, "Bella Marshall"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.