Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Chester CHESS

Başlatan AlquisT`, 27 Aralık 2018, 15:26:01
Okunma sayısı 233 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AlquisT`

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Ocak 2019, 18:28
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Chester CHESS
« : 27 Aralık 2018, 15:26:01 »
CHESTER CHESS
Ben Chester CHESS, İtalya'nın Palermo şehrinde doğdum. Sonraları bir takım iş sebepleri dolayısıyla Güney BOSTON ( Massachusetts ) eyaletine taşındık. Ailenin tek çocuğuydum.  İçinde bulunduğum durumdan oldukça nefret etmekteydim. Doğup, büyüdüğüm memleketimden uzaktım.Fakat sonraları , Massachusetts'de ki tek arkadaşım, kendime yakın hissetmekte olduğum kişi Alby Delgrosso ile tanıştık. Bu belki de benim hayatımı değiştirecek bir yol ayrımıydı bunu sonra anlamıştım. Fikirlerimiz aynıydı, ikimizde bu şehre alışamamış kişilerdik. Alby benim kadar şanslı birisi değildi doğrusu. Ailesi yoktu . Ona bakan bir tek yaşlı amcası vardı onunla birlikte kalıyordu. Uzun yıllar geçmişti. 18 yaşlarına bastığımda artık Alby ile birbirimizden hiç ayrılmıyorduk. Öz kardeş olmuştuk . Bir gece yarısı şehirde ki bar’da eğlenmiş ve eve doğru yol alıyorduk. Mahalleye geldiğimizde evimin etrafına büyük bir topluluk ve bir çok ekip arabası ve de ambulans ekipleri bulunuyordu. O anda ne olduğunu anlayamadan şaşkın bir şekilde koşar adımlarla eve doğru ilerledim. İçeriden ambulans ekipleri dışarıya iki ceset torbası taşıyorlardı. Onların yanına gittim ve yüzlerini açtığımda birisi annem ve diğeri ise babamın cesetleriydi. O anda aklım durmuş ve sanki bir putmuşçasına donup kalakalmıştım. Şaşkınlıktan üzülüp ağlama duygumu bile yitirmiştim sanki. Tam kendimi yere bırakacakken belimden Albysarılıp beni destekleyerek bir köşeye oturtup beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Daha sonra polis memurları yanıma gelerek olay hakkında olup biteni kısaca anlattılar. Olaya göre; Anne ve Babam, evde bağırışarak tartışmaya başlayıp daha sonra tartışma şiddetleşince birbirlerini bıçakla yaralama sonucu öldürmüştü. Ertesi gün cenaze merasimi yapıldı. Artık tek başımaydım ve ailem yoktu. Eve de bilmediğim bir durumdan dolayı icra konulmuştu ve dışarıda kalakalmıştım. Sadece Alby  yanımda duruyordu ve beni hayata karşı ayakta tutan tek dostum oydu. Daha önce hiç evsiz ve parasız kalmamıştım. Hiçbir iş tecrübem de yoktu. Hayatı toz pembe yaşayan birisiydim o zamana dek belki de. Artık bundan sonra asıl hayat şimdi başlıyordu benim için. Bir çok yerde iş için Alby ile beraber dolaşsak ta bir türlü iş bulamamıştık. Bulsak bile en fazla bir hafta kadar çalıştırıyorlar ve para vermemek için işi beceremediğimizi söyleyip işimize son veriyorlardı. Bir gece yarısı parkın bankların da otururken yanımıza siyah ve lüks bir araç yanaşıp camını araladı. Aracın içerisinden bize bir el uzanıp hadi gençler atlayın ne bakınıyorsunuz diye seslendi. Bizde ilk olarak tereddüt etsekte sonrasında araca bindik. Adam ile konuşup bir çok şeyimizi paylaştık. Daha sonra bize bir iş teklifinde bulundu. İyi para kazanacağımız bir teklifte bulunmuştu. Bizden tek istediği şart kesinlikle soru sormayıp sadece işimizi yapmamızdı. Açıkçası bu durumu hiç düşünmeksizin kabul ettik. Ayakta durmamız için paraya ihtiyacımız vardı. Ömrümüz boyunca sokak köşelerinde yaşayamazdık ya. Bize verilen paketleri içinde ne olduğunu bilmeksizin gerektiği gibi satıyor ve paramızı alıyorduk. Daha sonra bir gece yarısı bizi yanına çağırarak konuşma yaptı. Bize her ikimizede önemli bir paketi bir yere kadar götürmemizi ve dikkatli olmamızı istemişti. Elimize bir kağıt parçasında gitmemiz gereken adresi vermişti. Gece yarısı olduğunda kağıtta ki yazan adrese gitmiştik, burası eski kullanılmayan bir depoydu. Depo’nun önüne kadar gelip dikkatle içeriye girdiğimizde etraf karanlıktı, hiçbir şey göremiyorduk ve yavaş adımlarla ilerliyorduk. Birden etraf aydınlandı ve etrafımızı polisler çevirmişti. O anda korkuyla kaçmaya yönelsek te bizi etkisiz hale getirip araca bindirdiler ve elimizdeki paketleri almıştılar. Departmanda sorguya çekildik, bildiğimiz herşeyi anlatmamızı isteselerde biz bunu yapmayıp sustuk. Daha sonra öğredik ki paketin içerisinde çalıntı mücevher olduğu ve o paketin içerisinde bir verici olması durumunda ihbar üzerine takip edilerek bizi yakaladıklarıydı. Daha sonradan kafamıza dank etmişti. Bizi yakalattıran kişi bize işi sunan kişiydi tabii ki. Artık olan olmuştu ve çok geçti. İnsanlara çok kolay güven duyduğumuz için kandırılmıştık. Suçsuzluğumuzu ifade etsekte buna dair hiçbir delil yoktu. Yargıç önüne çıkartılmıştık ve her ikimizde hırsızlık ve kaçakçılık suçlarından 12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştık. Neyse ki içeride birbirimizden ayrılmamıştık Albyile bu bizim için iyi bir durumdu. Arada sırada kendimize kızıyorduk. Bilmediğin işe niye giriyorsun ki diyerekten.  Tam 6 yıl içeride bir ömrümüzü geçirmiştik. Bir mola sırasında Alby ile dışarıda spor yaparken birkaç hispanik tipli mahkumlar Alby ve beni tutup diğerleri ise bizi çok pis benzetmeye  başladılar. Tam içlerinden birisi bıçağa benzer sivri bir kesici ile bizleri deşecekken arkadan gelip koşan birkaç kişi onları durdurarak benzettiler. Evet ucuz kurtulmuştuk, bu kişiler yetişmeseydi ölmüş olacaktık. Bizi kurtaran kişiye minnettardık, çok sıkı dostluk kurmuştuk. Bizi o pislik heriflerden kurtaran kişinin ismi Jimmy'di.Hapishane içerisinde dokunulmayan ve oldukça tanınan birisiydi. O da bizim gibi bir Amerikan vatandaşıydı. Kimbilir belki oda bizim gibi hayatın sürüklemiş olduğu neticeler doğrultusunda bu lanet yere düşmüştü. Jimmy bizi artık yanına almıştı. Cezamızın bitmesine birkaç yıl kala iyi halden cezamız  düşürülmüştü ve Jimmy, Alby ve ben artık özgürlüğümüze kavuşmuştuk. Dışarıda artık bizi yeni  ve uzun soluklu bir hayat bekliyordu. Jimmy Brooklyn bize benimle Los Angeles’a gelip orada benim mahallemde benim dostlarımla tanışıp birlikte iş yapıp hayatınıza devam eder misiniz diye sorduğunda ona bir can borcumuz olduğunu ve bunu ödeyeceğimizi söyleyip bu teklifini kabul etmiştik. Artık Amerika’ya geri dönecektik. Bir aile kaybetmiştim evet fakat artık ömrümü birlikte geçireceğim çok iyi büyük bir aile kazanmıştım.

CHESTER NASIL BİRİDİR ?

Chester' ı tam anlamıyla ifade etmeye ne yazık ki kelimeler kifayetsiz kalır.köşelerinde
Chester aslında içerisinin derin yerinde olduğu bilinen duygusal birisi. Fakat hiç bir zaman kendisini ve çevresini dışarıya yönelik daima oldukça ağırdan satan ve ezdirmeyen. Küçük yaşında çok eziyetler görüp itilip, kakılıp, ayakları üzerinde bu günlere varlığı, yokluğu ile her şeyi görüp geçirmiş hayatın zorluğunu ve yükünü alıp tecrübe edinmiş birisi.  Bu arada, Chester ile dostluk edinmek pek de kolay bir şey değil. Yakın çevresi harici kimseye yönelik güven duygusu söz konusu değil. Bir ortamda gülerken bir anda karşısındakini aniden ısırıp saldırabilen. Neyi ne zaman yapacağı hiç belli olmayan kimilerine göre geçimsiz denebilecek düzeyde bir şahsiyette. Kafasına buyruk takılmaktan haz ediyor. Başına bela almakta üzerine yok diyebiliriz. Kavga edeceği birisini gözüne kestirdiyse onu o anda yapmayı tercih etmeyip daha sonraya bırakıp ummadığı sırada ve yerde kimse'nin şahitlik etmeyeceği şekilde benzetmek gibi acayip bir prensip'e sahipte. El hareketini ve bir mevzuda hakkında konuşurken ciddiyeti asla esirgemeyi elden bırakmayan yerine göre eğlenmeyi de aslında çok seven birisi. Silahlara karşı büyük ilgi ve hastalık duyuyor.Boş zamanlarında aralıksız olarak poligona gidip stres atıp, atıcılığını konuşturmayı seviyor. Silahını hiçbir zaman yanından eksik etmeyip, duş alırken dahi daima yanında bulundurur. Aynı zamanda kızlara karşı sempatikliğini konuşturup güzel dil yapıp ortamlara çok kolay uyum sağlayan fakat kendisini ön plana pek katmayı sevmez. Her pazar sevdikleri en yakın arkadaşları ile birlikte evinin bahçesinde barbekü yapmayı eksik etmez.

NOT: Chester Chess, çeşitli illegal faaliyetler yürütmesi ve yolsuzluk suçlamaları'ndan dolayı 8 yıl hapis cezasına çarptırılmış. İçeride rahat durmaması ve çeteleşmeye yönelik bir takım hareketlerde bulunup huzuru kaçırması sebebiyle 1 yıl daha uzatma olarak cezai yaptırım almış. 9 sene sonra hapis süresini doldurup tekrar özgürlüğüne kavuştuğu bilinmektedir. Los Angeles'a tekrar yerleşip kalan hayatını orada ki sıkı dostları ve çevresi ile birlikte geçimini sağlayıp, sürdürdüğü biliniyor.

KİŞİSEL BİLGİLERİ:
ADI: Chester
SOYADI: CHESS
DOĞUM TARİHİ: 18 ARALIK 1983
DOĞUM YERİ: İtalya - PALERMO 
BOY: 1,82
KİLO: 84
GÖZ RENGİ: Ela
SAÇ RENGİ: Kumral
İLGİ VE HOBİLERİ : Silahlar, klasik araçlar, kadınlar, alkollü içecekler ve partiler.
UYRUK: iTALYAN 

DİNİ İNANÇ: Hristiyan/Katolik
MEDENİ HÂLİ: Bekar   
HAKKINDA BİLİNENLER:  -
BİLİNEN DÖVMELER/YARA İZLERİ: Sırtında uzun ve derin şekilde uyluk sokumuna doğru inen bir kesik izi olduğu biliniyor.
SİCİLLERİ: Ruhsatsız silah bulundurma, polise karşı direnme, çeteleşmeye yönelik faaliyetler, darp etme, ateşli silah ile adam yaralama ve öldürmeye teşebbüs ,şantaj, haraç

Diğer Resimler;
Spoiler:

Çevrimdışı Catherine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: