Merhabalar Rina Roleplay Ailesi. Bugün aklımda olan tüm gerekli Argeleri yazıcağım.Umarım dikkatle okunur ve yakın zamanda bunları serverde görürüz..
1.Mekanik mesleğinde olan birinin leğal meslekden yararlanaması cok saçma gercek hayatda araç hırsızlığı yapıp kendi aracıyla taşımacılık yapan kişiler mevcut illaki.
2.Servere mümkünse sellektör gelmeli selam amaçlı mesela "J" tuşuna bastıkda sellektör atsın.
3.Helper 1e işınlanma yetkisi verilmeli sebebi odurki cok zaman H2+ Oyunda olmuyor geceler. Kişilerde bugda sabaha kadar bekliyor onun için yardım amaçlı gelmesi şart.
4.Benim düşüncem olarak 2x Payday /oocmarketde paraylada satılmalı mesela 1 haftası 50TL 1 günü 5TL gibisinden olması gerekiyor benim düşüncem olarak.
5.Şimdi bazıları W,S tuşunu aynı anda basarak tekerleri döndürüyor bence böyle bir sitem gelmeli cok yapınca lastik patlamalı daha güzel ve gercekci olabilir.
6.Servere Araç bozulması+Akü bitmesi gibi şeyler gelmeli mesela yolda giderken araç hasarsız olduğu halde bozulsun kilometresi cok olduğu için bozulmalar yaşansın cok güzel olur benim düşüncem olarak..
7.İkinci el araç galerisi cok saçma bence orası kaldırılıp onun dışında olan otoparka çit cekilerek orayı 2ci el yapmalı hem karışıklık olmaz hemde rol cıkar araç alım satım gibisinden.
8.Mekanikler birlik araçlarını çalabiliyor cok saçma bence o kalkmalı birlik araçlarını çalamaması daha güzel olabilir cünki mesela ben birliğe infernus koyucam birlikden ayrılan biri onu götürüp hurdaya vericek bu olayla cok karşılaşıyoruz..
9.Servere keçen haftalarda fren sistemi geldi denildi ama bişey yok, firen sistemi eklenmesi lazım cok güzel olur.
10.Şuan serverde bulunan siren sistemi sivilede gelmeli ama yasak olmalı İC şekilde. 10bine takılsın modifiye garajlarında.