Bize durduk yere gelip eski birliklerden çıkıp örnek veriyorum ''Rip Drifters'' ağzınız kokarak küfürlü kelimeler ve alay edici konulardan bahsediyorsunuz ve bize diyorsunuz bizlerde sizi '' ADAM YERİNE KOYMAYIP'' yorumlarınızı bile okumuyorsunuz hayvan dışkısı kadar bir pisliksiniz.
A-haaa yakaladım bu nasıl yanıt kardeşim ben seni tanımıyorum bile Rip'in kurucusu benim sıkıntın varsa bana ulaş üyelere laf yapma ve Rip adını anma senin gibi 10 arkadaş toplansa öyle kaliteli birlik ortaya sunamazlar herneyse.
Tanıtıma gelirsek;
1. Özenti olmayın özgün isimler koyun under world adında başka birlik var alıntı yaparak onları yüceltirsin özgün ol.
2. tanıtım boş hiçbirşey yazmıyor sadece sa as yazmışsın tanıtımı açmak için açmışsın.
3. rol ss editlemeyi öğrenmene pek gerek yok ama biraz rol seviyeni yükselt.
4. senin konuna gelip sana laf edenleri şikayet et yanıt verme.
5. kendi tanıtımında başka bir birliğin Rip olsun veya başka bir birlik olsun hiç bir zaman adını anma seviyen düşer.
6. rol ss'lerini fazla tut biraz saygılı davran kendi tanıtımında ağlama gibi sözcükler sana karşı saygılı davranmak istiyen bile sana "S*kt*r veled" diyip geçer olgun karşılaman her zaman senin için + olur.
Bu yazdıklarımı göz önüne al şimdi bu konuyuda arşive kaldır 1 hafta sonra güzel bir tanıtımla seni görücem.