Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Pagan's MC-Bar.

Başlatan semtinsamurayi3434, 26 Aralık 2018, 21:30:25
Okunma sayısı 356 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Ocak 2019, 13:32
Toplam oynama: 42 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Pagan's MC-Bar.
« : 26 Aralık 2018, 21:30:25 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Wayne Clark, Clay Carter, Jaylen Wilson, Joshua_Cutler
1.02:Oyun içi seviyeniz?: Oyun içi 3.seviyeyim.

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Bir birliğe ait değilim.Bir birliğe ait olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Stabil birşey söyleyemiyeceğim, haftada 8 saat girebilirim.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Karakterim IC hapise girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):]resimag.com/p1/b818b28f844.jpeg   Montgomery
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:Pagan's MC Bar.

2.03:İşyeri tipi:Bar.

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim Texas Houston'dan gelmektedir.Babası Texas Houston'da Pagan's MC'ye bağlı bir Chapter'da president yani başkan.Karakterimin arkadaşı ve kendisi Los Santos'a gidiyorlar.Çok fazla motor klübü olmadığı için toprak savaşlarıda çıkmaz kolay kolay bölgeye sahip olabileceğini düşünüyorlar.Zaten karakterin arkadaşı ve kendisinin böyle bir hayali vardı.Karakterim ticaretten ve oyunculardan alıcağı vergiden klübün kirasını ödeyebilecek.Gereken yerlerden Chapter kurmak için izin alıyorlar ve kabul olunca Santos'a yerleşiyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC planım sürekli partiler vererek hem kendimizi tanıtmak gücümüzü göstermek, hem de ticaretimi yapmak.OOC bir planım yok aslında arkadaşımla gelip rol döndüreceğiz eğlenceli olucağını düşünüyorum partilerle falanda bazı oyuncularda eğlenicek umarım.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Rol ortamı oluşacağını tahmin ediyorum.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Hem kendimize katkımız olucak.Pagan's MCyi tanıtmış olucağız gücümüzü göstereceğiz.Şehire eğlenceli partilerle ve ucuz içkilerle katkı sağlayacağız!

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, semtinsamurayi3434; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
Ynt: Pagan's MC-Bar.
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2018, 19:18:22 »
2 seviyesin, 10 seviye olman gerekiyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2019, 13:32
Toplam oynama: 42 gün, 16 saat
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2018, 20:25:51 »
2 seviyesin, 10 seviye olman gerekiyor.
Diğer iki hesabım yani Clay Carter ve Wayne Clark adlı karakterlerim 10 leveldan fazla.

Çevrimdışı Shady

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:52
Toplam oynama: 68 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2018, 01:13:23 »
Şuan için reddedildi ve hesabınızda işyeriyi karşılayacak para göremiyorum.