Ad: Grazia
Soyad: Mara
Boy: 1.86
Doğum tarihi: 04/13/ 1991
Doğum Yeri: Doğu Meksika
Yaşadığı Şehir: Los Santos
Semt: Las Colinas
Kilo: 89
Grazia Mara
Merhaba, benim adım Grazia, arkadaşarım bana Mara derdi, yıl 1997 ailem yaşıyor ve mahallemizde bir çok dostumuz var dı, hayat çok güzeldi ailem ile zaman geçirir ve bir o kadar da mutlu olurdum, haliyle aile, aile önemli bir meseledir bizim oralarda, babam Güney meksikalı, annem ise Doğu meksikalıydı, annem babam'ı çok severdi babam'da annemi bir o kadar'da çok severdi, babamın mesleği yasa dışı meslekler'den birisiydi, bir mafya babasıyla çalışıyordu, ee tabi annem bilmiyor'du, ben ise babam'ı gizli gizli takip ediyordum babam'ın yaşı 46'ydı o zamanlar, her neyse, ben babam'ı takip ederken birileriyle konuştuğunu ve bir çanta dolu parayı aldığını gördüm, parayı babam'ın eline tutuşturdular, babamın yanında bir kaç kişi daha var'dı elleri silahlı babam, parayı aldı ve yavaşça ilerlemeye başladı daha sonra, ne oldu, ben babamı bir duvar'ın arkasın'dan göz ucuyla izlerken bir anda silahlar patlad'ı, babam'ın yere düştüğünü gördüm ve bir kaç dakika sonra kişiler olay yerin'den uzaklaştı ben ise, elim ayağım titreyerek babam'ın yanına gidiyordum, babam'ın o cansız bedeni'ni yerde görmek beni çok ama çok kötü etti, annem'e ne diyeceğimi bilemiyordum, o gün eve gidemedim, çok ağladım, ağladım ve o günden sonra eve 1 hafta sonra gittim, ama gitmeden önce arkadaşlarım'la konuştum, onlara ne olduğunu ne olup bittiğini anlattım, arkadaşlarım'ın ismi, Ramiro Gonzales, Fernando Ramiro ve diğer arkadaşım'ın ismi ise kendisi benim en yakın dostum'du, Mara Hernandez, arkadaşlarım'ın eli silah tutuyordu, olayı anlattım daha sonra bana eve git dediler, tamam dedim annem'i gördüm annem'e sarıldım ağladım, annem'in koynun'da ağladım ve herşeyi açıkladım, annem haliyle olanları anlayınca şoke oldu ve kanepe'de bayılır verdi, ardın'dan ben annem'i kendisine getirdim ve ona koskocoman sarıldım, annem'e dedimki anne seni buradan götürmem lazım, annem hayır dedi oğlum olmaz herşeyimizi burada nasıl gideriz, annem dedim babam'ı öldürdüler ve senide öldürürler bizim ailemiz'i yok edecek bunlar dedim, lütfen dedim annem hala ısrarla hayır derken, ben sinirlendim ve masaya vurdum, dedim ki; "Hayır anne buradan gidiyorsun o kadar" tabi bunu derken gözlerim yaşlıydı, annem sustu bbana baktı, aynı baban'a benziyorsun dedi ve bende anne hadi hazırlan topla eşyalarını gidiyorsun dedim, peki ya sen dedi, sen beni boşver dedim, annem'i Los Santos tren garaj'ına götürdüm, ve onu bir trene bindirmeden önce ona koskoca sarılı verdim, ve dedim ki; "Anne ben burada kalıp arkadaşlarım ile, o herif'in işini bitireceğim ve ailesini yok edeceğim" dedim, annem'e sarılırken annem, bana birşey olursa buraya bir daha geri dönme tamam'mı dedim, annem susmuştu, gözlerim içine derin bir şekilde bakıyordu ve gözleri konuşuyordu, gözleri bana birşeyler diyordu, annem dedim, annem seni çok ama çok seviyorum, sağ elimdeki bilekliği annem'e verdim ve dedimki annem, beni özledikçe bunu al kalbine koy, onu benim için öp, sen onu ne zaman öpersen öp ben o öpücüklerini nerede olursam olayım hissedeceğim dedim ve annem'i yolculadım, ardın'dan arkadaşlarım'ın yanına yani mahalleye döndüm Las Colinas'a dedim ki; "Baylar Başlıyoruz" benim ismim Grazia Mara "Kendi oyunun olmadıkça, kimsenin oyununu oynama.."